IV.tř. 11.kolo: SK Všestary - TJ Kunice C

Ilustrativní fotoSK Všestary - TJ Kunice C  3:5 (1:2)

Zápas měl od začátku zrcadlový průběh než minule. Byli jsme to naopak my, kdo hned z první akce domácích asi ve 3.minutě inkasoval, když naše obrana se bohorovně vytáhla ven a pak nestačila na rychlý kontr domácích a po faulu J.Komerse se pískala penalta na nás - 1: 0 pro Všestary. 

Naštěstí jsme měli dost času s tím něco udělat a do poločasu se nám podařilo výsledek otočit, když dvakrát se krásně trefil hlavou "Strejda" Jakub Trcka po centrech Marka Půčka, jednou ze hry  (kopie minulého gólu Stranicím) a jednou z rohu.

Bohužel po přestávce jsme opět doplatili na nezkušenost a nedisciplinovanost.Zdenda Půček se nechal zbytečně vyprovokovat hráčem domácích a byl vyloučen, takže jsme prakticky celou druhou půli hráli v deseti. A bohužel se to hodně projevilo na naší hře, domácí nás začali přehrávat a hlavně jsme dvakrát inkasovali, takže zápas byl otočen na 3:2 pro Všestary.

Na to reagoval náš kouč  "Ronaldýně" svým oblíbeným tahem - nasadil do hry druhého útočníka Jakuba Tichého a stáhl obranu na tři.

A za několik minut bylo vyrovnáno a kdo jiný než  "Gólové Kůzle" !!  Náš žolík proměnil v gól finální přihrávku Kuby Trcky. V té době jsme již domácí jasně přehrávali a svůj tlak jsme korunovali vítěznou střelou Marka Půčka pod břevno  4:3! 

V závěru, již v nastaveném čase, pronikl M.Půček do vápna, byl zezadu sražen (pro domácí se karty nedávaly) a rozhodčí pískl penaltu. Postavil se k ní "Trci", ale jeho slabou střelu brankář kryl. Jenže v době exekuce stál jeden z obránců Všestar zhruba 3 metry ve vápně a rozhodčí k překvapení všech, vzhledem k tomu jakým trendem utkání řídil, nechal pokutový kopat opakovat. Postavil se k němu Marek Půček a nedal brankáři šanci. Rozhodčí pak pochopitelně zápas ukončil.

Zápas, který se hrál na výborném terénu, jsme si sami zbytečnými chybami a nedisciplinovaností zkomplikovali, nakonec jsme však tři body odvezli zcela aslouženě,neboť jsme byli jasně fotbalovějším týmem.

 

Branky:   Jakub Trcka 2, Marek Půček 2, Jakub Tichý

 

Sestava:    Přída - Houdek, Komers, Roztočil, Melichar - Haleš, P.Barták  (75.Tichý), M.Půček, Zd.Půček - J.Trcka, Martinovský (52.Pick)

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem