Vyšehrad CUP: Štěchovice – Kunice

Štěchovice – Kunice  1:0 (0:0)

Hodnocení trenéra Haška: „Dnes to byl pravý opak zápasu s Bohemians 1905. My neustále na míči a v kombinaci, soupeř v obraném bloku s rychlým přechodem.

To co jsem říkal na předzápasové poradě o Štěchovicích se projevilo i na hřišti. Jestliže soupeř dostal v mistrovských zápasech 13 branek, tak to svědčí o dobré obrané činnosti.

Nemůžu říci, že by mě v utkání hráči extra zklamali, to ne, ale opět se nám ukázali opakující se problémy při určitých herních činnostech. Naopak jsem rád, že jsme takový zápas odehráli myslím, že po rozboru nás to opět posune dál, protože si hráči některé věci uvědomí.

Prohru 1:0 beru na sebe. Kdybych si nechtěl vyzkoušet za stavu 0:0 v 93 minutě herní situaci s brankářem ve vápně soupeře při poslední standardce, tak by utkání skončilo remízou. Je to pro mě příprava a tak jsem chtěl vidět, jak na danou situaci hráči dokáží zareagovat.

Podstatnější je, že z celého kádru za oba dny měli plné 90 minutové zatížení všichni hráči a to na začátku února potřebuji.“

 

Sestava: Tetour - Radačovský (46 Skála T.), Zdeňka, Hell, Příhoda - Kordiak, Tenkl, Němeček - Vilám, Skála M. (46’Rejhon), Koubek

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem