Přátelské utkání: Meteor Praha – FK Kunice

Meteor Praha – FK Kunice 3:1 (0:1)

Hodnocení trenéra Haška:  Proti Meteoru nastoupili hráči, kteří mají přesvědčit, že do mužstva, které vede ČFL patří. Proti Meteoru, který je vedoucím mužstvem Divize „B“ a pomýšlí nad postupem do třetí ligy, se ukázalo to, že individuální výkony jednotlivců nestačí na týmový výkon soupeře. Bohužel musím konstatovat, že soupeř vyhrál zcela zaslouženě a za druhý poločas si vítězství zasloužil.

My můžeme děkovat brankáři Tetourovi, který ještě minimálně tři branky chytil, takže jsme dostali trojku ve druhém poločase, který naprosto korespondoval s druhým poločasem na Meteoru (pět branek).

 

Kde je příčina?

Oba poločasy jsme nechali hráče bez „křiku“, upozorňování na chyby posouvání bloků atd. opět se ukázalo, že nejsme schopni reagovat na vývoj na hřišti a řešením situací úplně opačným než je naše vize se tým totálně zhroutil. Nebyl jediný hráč, který by zvedl „prapor“, kupili jsme chyby za chybou a tak je prohra zcela zasloužená.

 

Co s tím?

Byla to přípravný zápas, který nám ukázal co jsme chtěli vidět a doufám, že hráčům, kteří se chtějí rozvíjet a mají chuť si zahrát fotbal na úrovni to také otevře oči. Bohužel se to opakuje u stejných jedinců. Když hráč nepochopí, že je to jen o práci o chuti se sebeobětovat pro kolektiv a ne si jít jen zahrát a udělat si radost z toho, že dám protihráči „housle“, tak se dál neposune.

 

Vyhodnocení a závěr ze zápasu:

S hráči, kteří nastoupili jsme na začátku cesty, kterou jsme se vydali, a těch to porážek bude určitě víc, takže bych z toho nedělal tragédii, všechno má svůj vývoj. Budeme pracovat s hráči, kteří to chtějí a jsou schopni rozvíjet a ten kdo o to nemá zájem s tím se rozloučíme.

 

Sestava: Tetour - Vilám, Zdeňka, Hell, Příhoda – Štancl, Němeček, Balšánek (46‘Marič) - Jíra(46‘ Čelůstka), Tafat, Koubek

 

Branka: Zajac

ŽK: --

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem