ČFL 18.kolo: TJ Kunice - SK Převýšov

TJ Kunice -  SK Převýšov 0:0 (0:0)

Hodnocení trenéra Haška:  Ukázalo se, proč Převýšov dostal nejméně branek v soutěži. Jeho disciplinovaný výkon se záměrem hlavně nedostat branku a podnikat rychlý protiútok na naší neplodnou ofenzivu stačil. Nemůžu hráčům vytknout málo snahy, ale přes to v nejdůležitějších momentech chyběla zkušenost a větší důraz při zakončení.

Úvodní tlak přinesl dvě velké šance Kotlíka a hlavně Ismaila, bohužel bez gólového efektu. Chyběla nám trpělivost při zakládání útoků, a když k tomu připočtu malý pohyb polařů a přebírání míče nahoru, tak mohla fungovat jen hra přes obránce na nabíhající křídla nebo beky, ale k tomu jsme měli málo odvahy a opět pohybu. Nabídka a chuť hráčů chodit do náběhů je alfa a omega naší hry. Při zhuštěném obraném bloku jaký hrál Převýšov se to, ale hůře provádí.

Dnešnímu výkonu chyběl jen ten jeden rozdílový gól. Musíme poděkovat brankáři Tetourovi, který vytáhl jedinou střelu soupeře ze šibenice.

Naše mladé mužstvo potřebuje více času a trpělivosti, ale myslím, že výkony jsou celkem v pořádku. Jen tomu chybí zkušenost, až jí hráči nasbírají a budou se adaptovat v mužském fotbale, půjdou i individuální výkony jednotlivců nahoru. Momentálně je potřeba ji uvědomit, že po Spartě máme nejmladší mužstvo v soutěži!!!

 

TJ Kunice: Tetour – Ilko, Veselý, Hyský (20 Hell), Hanousek (61 Rejhon) - Ismail, Balšánek, Tenkl -  Čelustka, Kotlík (76 Varga) ,Dvořák

 

Góly: --

ŽK: --

Rozhodčí: Vnuk, Melichar, Štefan

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem