ČFL 33.kolo: TJ Kunice - FK Kolín

TJ Kunice - FK Kolín 2:1 (1:0)

„Utkání mělo strhující tempo a odpovídalo postavení klubů v tabulce," uvedl trenér Kolína Roman Veselý.

„Byl to asi nejlepší zápas, který se v letošní sezoně na našem hřišti odehrál," přitakal kouč Kunic Zdeněk Hašek.

Šlágr kola opravdu nabídl to nejlepší, co třetí liga může nabídnout.

Krásné akce, pohotové góly a drama až do posledních vteřin. „Kunice byly od začátku lepším týmem a prosadily se po standardní situaci těsně před koncem poločasu. Po pauze se obraz hry úplně změnil a  najednou jsme na hřišti vládli my. Bohužel obrovské příležitosti ke vstřelení na 1:1 jsme nevyužili, a tak soupeř z ojedinělého brejku zvýšil na 2:0. V závěru jsme zápas zdramatizovali brankou Ondřejky. Bohužel na víc už to nestačilo. Přitom šance jsme měli. Michálek pálil těsně vedle šibenice, Svoboda trefil břevno, hlavička Štočka taky brankou neskončila a průnik Sivriče zachraňovali domácí na brankové čáře. Výsledek je asi nespravedlivý, ale fotbal se hraje na góly," konstatoval Veselý.

Jeho tým má za sebou skvělou bilanci. Patnáct kol v řadě neprohrál. Až nyní na půdě lídra soutěže. „Jedna porážka vůbec nic neznamená. Nadále budeme bojovat o body a co nejlepší postavení v tabulce," hlásí Veselý.

„ Zápas jsme zvládli a body zůstaly doma. První poločas byl z naší strany lepší ve druhém jsme spíše soustředili neudělat nějakou hloupou chybu, ale bohužel přišla a to za stavu 2-0 kdy jsem měli zápas pod kontrolou. Kolín se nadechl k závěrečnému tlaku a tak to byly nervy  až do konce. Kolín byl druhý poločas aktivnější což je logické když prohrával a určitě měl příležitosti ke srovnání, ale jak se tlačil do útoku, tak jsme mohli brejkovat do otevřené obrany, což nám vyhovovalo a když jsme dali branku na 2-0 už jsem věřil, že to zvládnem“ řekl k průběhu druhého poločasu trenér domácích Zdeněk Hašek

 

TJ Kunice- Šebek- Ilko,Veselý, Hell, Čelustka- Balšánek, Kordiak, Podrazský- Engelmann(90 Rejhon), Marek, Dvořák(80 Tenkl)

 

FK Kolín: Šeda – Čapek, J. Biško Šourek, Nešpor (86. Boček) – Sedláček – Ondřejka, Svoboda (90. R. Biško), Sivrič – Hartig (46. Michálek), Štoček.

 

Branky: 44. Marek, 81. Balšánek – 84. Ondřejka.

Rozhodčí: Pechanec, Myška, Melichar

ŽK: Tenkl, Balšánek – Boček.

Diváci: 168.

 

foto ze zápasu

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem