ČFL 8.kolo: FK Čáslav – TJ Kunice

Ilustrativní fotoFK Čáslav – TJ Kunice 0:4 (0:2)

Hodnocení utkání, Jaroslav Peřina: Dnes jsme odehráli velmi kvalitní partii. Soupeře jsme nepustili k jeho hře, kterou jsme eliminovali kvalitním pohybem, dobrým držením míče a rychlou přechodovou fází. K tomu jsme dokázali proměnit brankové příležitosti a přidat i nadstavbu v podobě agresivní hry. O osudu utkání rozhodla desetiminutovka po přestávce, kdy jsme dvěma krásnými brankami dokázali domácím vzít vítr z plachet.

Musím ocenit výkon celého mužstva, jeho disciplínu v obranné fázi a kvalitu v útočné fázi. Přesto je potřeba i nadále pracovat na nedostatcích, které se ve hře objevují, jako je proměňování brankových situací, řešení finální fáze útoku atd..Ale dnes si užijeme tu euforii po vítězství,které je pro nás velmi cenné.

 

Branky: 35. Dvořák, 43. Pázler, 51. Micka, 52. Dvořák

 

FK Čáslav: Antošík – Pokorný (45.Váňa), Fikejz R. (28.Praise), Fikejz D., Kunášek, Rozsíval (77.Leibl), Vavřina, Dolejš, Kučera (55.Maxa), Šandera, Zdeňka.

Náhradníci: Dastych – Váňa, Maxa, Leibl, Praise.

Náhradníci:

 

TJ Kunice: Tetour – Štancl, Jeřábek, Veselý, Hrazdíra – Balšánek, Micka (64.Kordiak), Ouedraogo (73.Kotlík) – Dvořák (88.Farkaš), Čapek (83.Svoboda), Pázler (79.Jíra), ,.

Náhradníci: Štěpánek – Kordiak, Kotlík, Svoboda, Farkaš, Jíra.

 

Rozhodčí: Vnuk – Hocek, Šimáček

Diváci: 243

Karty:   77. Zdeňka (CAS)

 

 

Průběh utkání (staženo z onlajny.com)

2

Kunice nyní mohli jít překvapivě do vedení, jenže Micku od balonu odstavil Radim Fikejz. Před Mickou zívala prázdná branka.

25

Dolejš nyní poslal balon dopředu na branku Tetoura. Tam se do míče opřel jeden z obránců. Míč skončil u Rozsívala. Jeho střela, ale jen o pár desítek centimetrů minula svůj cíl.

28

Čáslav střídá poprvé. Ze hry odešel Radim Fikejz, kterého nahradil Onubiyi Praise.

35

Kunice právě vstřelily branku! Kunice kopaly přímý kop. Ten rozehrál Balšánek, který poslal balon krásně na Ouedraoga, který poslal míč úplně na volného LUKÁŠE DVOŘÁKA, který posílá svůj tým do vedení. 0:1

43

Kunice právě vstřelily branku! Šatná komunikace mezi obránci Čáslavi. Míče se totiž krásně ujal z přihrávky JAN PÁZLER, ukličkoval obránce Čáslavi Šanderu a Kunáška a následně vykoupal i Antošíka. Jeho snadná střela do prázdné branky byla, už snadným soustem. Stav 0:2.

45

Čáslav střídá i podruhé. Ze hry odstupuje zraněný Vladimír Pokorný a nahrazuje ho Petr Váňa.

51

Kunice právě vstřelily branku! Kučera nyní ztratil balon při rozehrávce. Míče se ujal JAN MICKA a nenápadnou střelou pod břevno zvyšuje již na 0:3.

52

Kunice právě vstřelily branku! A Kunice mají toto utkání jasně vyhrané. Nyní se míče ujal LUKÁŠ DVOŘÁK proháčkoval se, až před Antošíka a dává domácím jasnou lekci v produktivitě 0:4.

55

Čáslav střídá i potřetí. Ze hry odstupuje Petr Kučera a nahrazuje ho Vladimír Maxa.

58

A mohlo to být "bůro" pro domácí Čáslav. Ouedraogo se dostal za obranu domácích. Antošík šel proti němu. Před Ouedraogem stála prázdná branka, ale on trefil břevno!

64

Kunice střídají poprvé. Ze hry odchází Jan Micka a nahrazuje ho Ján Kordiak.

73

Kunice střídají podruhé. Ze hry odešel Ismael Ouedraogo, kterého nahradil Ondřej Kotlík.

77

Čáslav střídá i počtvrté. Ze hry odešel Filip Rozsíval, kterého nahrazuje Michael Leibl.

77

Žlutou kartou potrestán hráč Čáslavi Petr Zdeňka.

79

Kunice střídají potřetí. Ze hry odešel Jan Pázler, kterého Radim Jíra.

83

Kunice střídají o počtvrté. Ze hry odešel Pavel Čapek, kterého nahrazuje Patrik Svoboda.

88

Kunice střídají i popáté. Ze hry odchází střelec dvou branek Lukáš Dvořák a jeho místo nahrazuje Dominik Farkaš.

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem