1.B třída 16.kolo: TJ Kunice B - Sokol Nespeky

TJ Kunice B - Sokol Nespeky 6:1 (5:1)

Fotbalové jaro vyšlo B-týmu na výbornou. Až do třetího kola jarní soutěže I.B třídy sk. D si museli počkat hráči a příznivci kunického béčka. Do areálu přijelo mužstvo Nespek s novým trenérem a třemi posilami. Od 1. minuty se ale muselo bránit tlaku našeho mužstva, které se velmi brzy ujalo vedení.

K rohovému kopu se postavil Dušek, který trefil přímo zadní šibenici Králíčkovi branky 1:0. Na druhou branku nemuseli diváci čekat příliš dlouho. Po kombinaci z pravé strany mezi Koubkem a Zderadičkou se k centrovanému míči dostává Prokš D. a tvrdou střelou nedává brankaři šanci 2:0. Nespeky se ale rychle oklepali a zahrozili i rychlými brejky. Nejprve se Dixa ocitl sám před brankařem Šilhavým, ale ten jeho střelu vyrazil, stejně jako střelu z pravé strany od Nachtmana. Hosté se dočkali první jarní branky po zaváhání Koubka. Z velkého vápna pálil Nachtman tentokrát přesně a snížil na 2:1. Domácí Kunice přidali na tempu a přišly velké chvíle útočníka Vargy. Nejprve po centru Zderadičky přízemní střelou zvyšuje na 3:1, aby pak v zápětí po dlouhém autu Katráka hlavou přidal svůj druhý gól 4:1. To ale nebylo všechno a do poločasu jsme stihli ještě jednou skórovat, když po odraženém míči byl ve vápně sražen s chutí hrající Varga. Nařízenou penaltu Dušek bezpečně proměnil 5:1. Do druhého poločasu kvůli zranění nenastoupili Prokš D. a Katrák a nahradili je Čapek a Bříza. Hra se ve druhém poločase vyrovnala a hosté pohrozili několika šancemi, které ale naštěstí končí mimo naší branku. Na druhé straně, po krásné kombinaci Obermajera, Vargy a Zderadičky, skóruje do odkryté branky Dušek. Hosté se místo fotbalu věnovali více diskuzím s rozhodčím a tak se nám naskytlo několik možností z trestných kopů, ale Kounovský i Dušek mířili nad branku. V 82. min. ze hřiště odchází Obermajer  a nahrazuje ho Lehovec. Zbytek zápasu jsme dohráli v poklidu a připisujeme si první jarní body. Děkujeme všem divákům za podporu a těšíme se na další utkání, které sehrajeme opět na ÚMT Újezd proti Suchdolu.

 

Sestava: Šilhavý – Katrák (46.Bříza), Obermajer (82‘ Lehovec), Prokš M., Příhoda – Koubek, Dušek, Kounovský, Prokš D. (46‘ Čapek D.) – Varga, Zderadička

 

Branky: 5‘, 38‘ a 58‘Dušek,  8‘ Prokš D., 24‘ a 27‘ Varga

Asistence: 3x Zderadička, Katrák

 

foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem