1.B třída 18.kolo: Sokol Chotýšany - TJ Kunice B

Sokol Chotýšany - TJ Kunice B 0:5 (0:1)

V prvním poločase byli hosté fotbalovější, domácí však hráli ze zabezpečené obrany a Kunické do velkých šancí nepouštěli. Výjimkou byla 8. minuta, kdy se po chybě Tichého dostal do průniku z levé strany Koubek a prostřelil Keseliho – 0:1. Domácí zahrozili trestným kopem Vaňkáta, jehož centr s námahou vyrážel Šilhavý.

Do konce poločasu měli ještě dvě šance hosté, ale střelu Zderadičky z bezprostřední blízkosti vykopl Keseli a rána Koubka se otřela o břevno Keseliho branky.

Do druhého dějství vstoupili domácí tradičně špatně. Keseli chyboval při výkopu, následně na něj postupovali dva hostující hráči sami, střelu Koubka ještě vyrazil, ale na dorážku už nestačil. Domácí se nevzdávali, ale jejich náznaky šancí, jako byl průnik Straky ze strany, střely Žovince a Sysla, k brance nevedly. A tak přišla další fatální chyba Keseliho při vybíhání a Koubek završil hattrick – 0:3. V závěru zápasu ještě hosté vítězství potvrdili dvěma brankami na konečných 0:5.

Výsledek je pro domácí krutý, ale hosté využili fatálních chyb domácích hráčů a zaslouženě zvítězili.

 

Chotýšany: Keseli – Sysel, Tichý, Khandl, Povolný – Straka, Vaňkát, Vlasák, Hanibal – Pazdera, Žovinec.   Střídali: Doležal, Říha.

Kunice B: Šilhavý - Lehovec / 46´ Katrák/ ,Obermajer, Hyský, Čapek- Bříza /60´ Skála M/ , Dušek, Prokš, Kounovský, Koubek- Zderadička /70´Příhoda/  Trenér : Obermajer Antonín

 

Branky: Koubek 4, Skála M.

Rozhodčí: Hlavnička.

ŽK: 2:2.

Diváci: 80.

zdroj: Benešovský denník

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem