1.B třída 14.kolo: TJ Kunice B - Sokol Kondrac

TJ Kunice B - Sokol Kondrac 3:0 (0:0)

Utkání v Kunicích začalo podle očekávání, domácí více drželi míč na svých kopačkách, ale pozorná hra hostů jim mnoho šancí nedovolila. Hosté se prezentovali v prvním poločase velmi dobrým soustředěným výkonem, když domácím povolili jen jednu 100% šanci. V té se objevil dorostenec Michal Skála, ale na Císaře si nepřišel.

Kondrac měla také jednu vyloženou šanci, Budil se po rohu dostal ke střele z úhlu a trefil tyč domácí branky.

Ve druhém poločase, bohužel pro hosty, přišel vedoucí gól pro domácí, když se po standardní situaci prosadil v 58. minutě hlavou domácí útočník Varga. O šest minut později bylo pro Kondrac ještě hůř, Koubek vrátil do branky vyražený míč Císařem, který nejprve zlikvidoval šanci domácích, ale na Koubka již byl krátký. Tento scénář domácím vyhovoval, ve zbytku utkání opanovali hřiště a i z důvodu viditelně lepší fyzické připravenosti dovedli utkání do vítězného konce. Třetí gól padl do kondracké branky po pěkné akci Kounovského, Koubka a Příhody, který završil skóre utkání na zasloužených 3:.0

 

„V prvním poločase byla hra z obou stran vyrovnaná.Ve druhé polovině, jsme už však soupeře přehráli a zaslouženě zvítězili. Kondrac dnes byla dobrým soupeřem, a tak jsem rád v bodový zisk“  trenér Kunic Antonín Obermajer.

 

„Střídáme dobré a špatné výkony jako na běžícím pásu. V prvním poločase jsme předvedli po Průhonicích asi nejlepší jarní výkon. Hráči výborně pracovali směrem dozadu, zajišťovali se vzájemně a ještě jsme byli nebezpeční dopředu. Bohužel ve druhém poločase nám proti domácím, došly síly a po obdržených dvou brankách bylo jasné, že na obrat nemáme. Výrazně se nám trápí tvůrce hry Pavelka, naopak poprvé v základní sestavě nastoupil Ngo a svým výkonem mě potěšil," dodal k utkání trenér Kondrace Jiří Janouš mladší.

 

Kunice: Chadima- Lehovec, Hyský, Čapek ( 60. Zderadička) , Prokš- Katrák, Kounovský, Dušek ( 46.Příhoda), Skála M., Koubek- Varga

Kondrac: Císař – T. Kubín (46. Pohorský) Linhart, M. Kubín, Budil – Houdek, Pavelka, Petrů (76. Kašpar), Špička – Ngo, Pavlíček.

 

Branky: Varga, Koubek, Příhoda

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem