1.B třída : Slavia Jesenice - TJ Kunice B

Slavia Jesenice - TJ Kunice B  3:2 (2:1)

Fotbalisté Jesenice přivítali ve slunečném počasí na domácím hřišti rezervu třetiligových Kunic. Hosté chtěli Jesenici zcela jistě vrátit krutou podzimní porážku 0:3. Hosté se do utkání vtrhli s vervou a zatlačili Jesenici na jejich polovinu, byli aktivnější v osobních soubojích, nicméně úvodní nápor v první branku nepřetavili.

Naopak ve 21.minutě vysunul Alba přesnou přihrávkou Kratochvíla, který chladnokrevně prostřelil Přídu – 1:0. O chvíli později našel Štáf načasovaným obloučkem rychlého Kmocha. Ten který byl u míče dříve než vybíhající brankář a po jeho obhození zakončil do prázdné branky – 2:0! Kunice chtěly rychle odpovědět, ale i přes některé útočné náznaky především nechávaly otevřené okénka ve vlastní obraně.

Do šancí se postupně dostali Kratochvíl, Kmoch a Jirásek, ale hostujícího Přídu nepřekonali. Ve 35.minutě se objevil po pěkné přímočaré akci téměř před prázdnou branku opět Jirásek, ale obrovskou šanci trestuhodně neproměnil. Ihned z protiútoku udeřilo na druhé straně. Po zpětné přihrávce zakončil z voleje Dušek, jenž poslal prudký míč asi 3 metry vedle branky. Tuto střelu si však nešťastně srazil do vlastní sítě Štáf. Po další neproměněných šancích na obou stranách šli tak do šaten s jednogólovým vedením hráči Jesenice.

Ihned zkraje druhého poločasu, ještě než se někteří diváci stačili usadit na svá místa, se po chybě ve středu pole dostal do samostatného nájezdu nestárnoucí Koubek a s jistotou proměnil. Za stavu 2:2 se tedy začínalo od znovu. Následně se šance střídali před oběma brankami jako na běžícím pásu – agilní Kratochvíl trefil tyč, naopak hostující útočník překopl z malého vápna domácí branku, Alba vystřelil z voleje prudce ale nepřesně, jistému gólu zabránil také domácí brankář Jeřábek a Kmoch se neprosadil rybičkou z malého vápna. V závěrečných minutách se domácí dostali ke standardní situaci, kterou pěkně rozehrál Kmoch. Střílený centr nasměroval na střídajícího Klimenta, který míč ztečoval na malé vápno, Štáf sice zakončil jen do tyče, ale důrazný stoper Procházka nakonec prostřelil Přídu mezi nohama a zajistil tak domácím cenné vítězství 3:2!

 

Sestava Kunice: Přída- Lehovec, Obermajer, Prokš M.,Příhoda-Skála M.,Kounovský, Hyský,Skála T.,Koubek-Dušek ( 60min Zderadička )

Sestava Jesenice: Jeřábek – Štáf, Procházka, Beneš, Švarc – Pytelka, Trávníček, Alba, Kmoch – Jirásek (81´Kliment), Kratochvíl

 

Branky: 21´Kratochvíl, 25´Kmoch, 88´Procházka - 37' Dušek, 49' Koubek

Diváků: 70

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem