1.B tř. 24.kolo: Posázavan Poříčí n.S. - TJ Kunice B

SK Posázavan Poříčí n.S. -  TJ Kunice B 3:3 (1:1)

Zápas prvního se třetím neměl vítěze. Úvod vyšel domácím, kteří měli po křídelních akcích šance, ale Páv po centru Pohorského přestřelil branku z malého vápna, po kolmici Havlíčka vychytal osamoceného Trpišovského hostující Přída, který vyrazil si pokus o kličku Pávovi a následně míč na poslední chvíli ukopl Hyský.

Až ve 23. minutě lízl Páv hlavou centr J. Stibůrka a míč skončil v síti. Následně ale hosté převzali iniciativu a ohrožovali Kumštu, ale většinou nepřesnými střelami nebo orazítkoval Kounovský břevno. Ve 41. minutě si na roh Kounovského naskočil na zadní tyči Obermajer a hlavou po zásluze vyrovnal.

Ihned po přestávce dostali domácí druhou ránu do vazu, když se krásnou ranou z hranice šestnáctky prezentoval Kounovský. Poříčí bylo na chvíli zmraženo, přesto se otřepalo a začalo se tlačit za vyrovnáním. To přišlo v 64. minutě díky Havlíčkovi po velkém závaru. Jenže domácí radost měla jepičí život, když opět Kounovský po odraženém míči další krásnou trefou od břevna do branky zase převážil misky vah na stranu Kunic. Domácí ale nechtěli doma prohrát, tlačili se branku Kunic, ale na druhé straně otevírali zadní vrátka a hosté mohli rozhodnout, ale Kumšta Koubka a Duška vychytal, na druhé straně hlavičkoval J. Stibůrek vedle a Pávovu ránu vyrazil gólman. Finále přišlo v nastavení. Nejprve Šimáček po závaru dotlačil míč do sítě, aby následně se ze stejného hráče mohl stát hrdina zápasu, ale místo toho byl dřevákem, když po kličkované Vlčka netrefil z hranice penalty poloprázdnou branku.

 

Očima trenéra Obermajera: "Co dodat Poříčí je silné mužstvo, hlavně v domácím prostředí dokáže využívat všech prostředků k vítězství. Jsem rád, že jsme je znovu potrápili. Jen škoda, že jsme si vítězství neuhlídali, bylo by dnes zasloužené".

 

Poříčí nad Sázavou: Kumšta – J. Stibůrek, Šrom, Breburda (46. Pavlečko), Vojta – Trpišovský (69. Vlček), Havlíček, R. Říha, Pohorský – Páv, Šimáček.

TJ Kunice  B: Přída- Lehovec, Obermajer, Prokš M, Čapek-Koubek,  Hyský,  Kounovský, Dušek ( 85 Skála M),  Skála T-Zderadička ( 78. Prokš  D)

 

Branky: 23. Páv, 64. Havlíček, 90. Šimáček – 47. a 66. Kounovský, 41. Obermajer.

Rozhodčí: Kabyl.

ŽK: 0:2.

Diváci: 50.

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem