1.B tř. 4.kolo: TJ Kunice B - Meteor Stříbrná Skalice

Ilustrativní fotoTJ Kunice B - Meteor Stříbrná Skalice  4:0 (2:0)

Naše druhé domácí utkání se Stříbrnou Skalicí dopadlo výborně! Při absenci Pavla Lehovce a Romana Chramosty jsme byli nuceni trošku přeskládat obrannou řadu. Ta si vedla celkem dobře a to ještě měla za zády skvěle chytajícího Štěpánka,který si připsal druhou domácí nulu!

Naše záložní řada pracovala o proti minulému zápasu lépe a tak se spoléhalo na naše útočné trio zda se střelecky prosadí.

Zápas začal trochu s respektem k soupeři, diváci proto museli čekat až do 29 minuty kdy po sérii rohových kopů si míč navedl D .Rejhon na hranici šestnactky a tvrdou střelou, kterou brankář ještě tečuje otvírá skore.Hosté odpovídají několika šancemi,ale výborný Štěpánek chytá co se dá. Na druhé straně běží Zderadička sám na brankáře,ale jeho pokus o lob končí vedle. V 39.minutě je sražen ve vápně s chutí hrající Rejhon. Pokutový kop zahrává Zderadička a vedeme 2:0.

Druhý poločas se hra vyrovnala,přesto další branka padá do hostující sítě, to když z osmnácti metrů napřáhl M. Prokš přesně k pravé tyči. Hosté, ale bojují a dál se dostávají do šancí. Jednu z nich vykopává z brankové čáry Obermajer a další dvě likviduje brankář Štěpánek. Konečnou podobu výsledku dává D. Prokš z pokutového kopu, to když byl opět faulován výborný Rejhon.

 

Trenér Kunic Antonín Obermajer: „Podařilo se nám vstřelit čtyři branky a i v druhém domácím zápase neinkasovat, takže maximální spokojenost. Pochvala patří celému týmu zvlášť pak M. Štěpánkovi a D. Rejhonovi. Dále ještě našim fanouškům, že i ve chmurném počasí dorazili a tlačili nás k vítězství.“

 

Sestava: Štěpánek- Bříza ( 73. Sochor), Obermajer, Prokš M., Čapek (80. Melichar) - Skála T, Prokš D., Skála M.( 69.Zieris )- Rejhon, Zderadička, Jiroušek

 

Branky: 29‘ vlastní (as.Rejhon), 39‘ Zderadička (as. Rejhon), 59‘ Prokš M. (as. Rejhon.), 89‘ Prokš D. (as. Rejhon);

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem