1.B tř. 6.kolo: FC Tuchoraz - TJ Kunice B

Ilustrativní fotoFC Tuchoraz  - TJ Kunice B  4:1 ( 3:1) 

Po tříkolové pauze Tuchoraz zabrala, ve skupině D fotbalové I. B třídy porazila rezervu třetiligových Kunic 4:1.

Trenér David Tichý byl tentokrát spokojený, protože mančaft šlapal jak má, útočníci proměňovali šance a obránci zodpovědně bránili. „Myslím si, že jsme dnes vyhráli zaslouženě, odehráli jsme velice dobrý zápas a kluci bojovali.

Co se nám v předchozích kolech nedařilo, dnes nám vycházelo," poznamenal David Tichý.

„Dokázali jsme šance proměnit, vzadu byla znát přítomnost zkušeného Procházky, který chyběl pro zranění. Určitá komplikace přišla, když soupeř v prvním poločase snižoval, ale třetí branka znamenala uklidnění. Po čtvrtém gólu jsme to už v klidu bez emocí dohráli. Věřím, že dnešním výkonem jsme se zase vrátili do lepších časů a zbavili se nepříjemné deky, která na nás po tři kola ležela," uzavřel tuchorazský trenér.

 

Trenér TJ Kunice, Antonín Obermajer: "Utkání, ve značně zdecimované sestavě,  jsme absolutně nezvládli a proto nemá cenu to moc komentovat.  Nyní hrajeme opět doma a tam musíme nepodmínečně vyhrát nad Průhonicemi".

 

Sestava:  Karlík - Melichar (70.  Melčák ), Lehovec, Prokš M., Chramosta - Obermajer, Bříza, Jiroušek - Zaal, Zderadička, Paclík

 

Tuchoraz: Macho – Prokeš, Trnka, Procházka, M. Šulc – Franek, T. Černý, Puk, Martinec (55. Novák) – Pazderec, Rozumný (70. Borovička).

 

Branky:  15. a 66. Pazderec, 19. Rozumný, 43. Martinec  - 31 min  Zaal as Jiroušek

Rozhodčí: Kosina.

ŽK: 1:2.

Diváci: 60.

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem