1.B tř. 7.kolo: TJ Kunice B – Spartak Průhonice

Ilustrativní fotoTJ Kunice B – Spartak Průhonice 5:0 (3:0)

Po chřipkové epidemii nastupuje náš tým opět kompletní a v 7. kole jsme na domácím hřišti přivítali Průhonice. Naše v pořadí třetí domácí vystoupení se soupeřem, ve kterém byli domácí příznivci natěšeni na velký počet branek z minulé sezony (7:3, 6:4) probíhalo v naší režii.

Ze zajištěné obrany, která i v dalším domácím zápase pracovala na jedničku a neobdržela opět žádnou branku jsme měli celý zápas pod kontrolou a soupeře nepustili do žádných vyložených šancí. Zápas rozhodl první poločas, kdy po brankách Zderadičky, T. Skály a D. Rejhona jsme vedli již 3:0. Ve druhém poločase po první dvacetiminutovce, která nebyla z naší strany příliš aktivní směrem dopředu, přišly ještě dvě branky v závěru utkání, kdy soupeř dohrával oslaben o jednoho hráče. Prosadil se opět Zderadička a M. Skála.

 

Trenér Antonín Obermajer: „Jsem rád, že jsme byli doma opět úspěšní a nedostali gól. Musíme se zaměřit na venkovní zápasy, které jsou zcela rozdílné. Dnes si pochvalu zaslouží celý tým. Pokud bych měl někoho vyzdvihnout tak Pavla Lehovce. Všem příznivcům děkujeme za podporu.“

 

Sestava: Štěpánek - Chramosta ( 78.Melichar), Lehovec, Prokš M, Čapek - Skála T, Skála M, Prokš D ( 75. Sochor) - Rejhon, Zderadička (85. Bříza), Jiroušek R.

 

Branky: 9‘ Zderadička ( as.Skála M), 22‘ Skála T.(as. Rejhon), 37‘ Rejhon (as. Jiroušek), 63‘ Zderadička (as. Lehovec.), 80‘ Skála M.(as. Rejhon)

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem