1.B tř. 8.kolo: Sedlec-Prčice - Kunice B

Ilustrativní fotoSedlec-Prčice - Kunice B 7:2 (3:0)

Překvapivě vysoko zvítězil Sedlec-Prčice doma ve fotbalové I. B třídě nad kunickým béčkem, když se třemi góly ze sedmi zaskvěl kanonýr Michal Davídek. Úvod domácím vyšel na jedničku. Nousek vyslal míč na Hájka, který protlačil přízemní centr přes obránce na Davídka, jenž skóroval do protipohybu gólmana.

Poté se hrálo zejména ve středu pole, kde měli navrch hosté, jenž měli několik zajímavých příležitostí, ale v koncovce byli žalostní. Domácí toho dopředu moc nevymysleli, ale když už, tak to stálo za to. Nouskovu ránu vyrazil ještě vyrazil gólman, ale na dorážku Kotvy již nestačil. V závěru poločasu vydřel Kotva míč po souboji s obráncem a brankářem pro Hájka, jenž přetlačil obránce a zvýšil do prázdné branky na 3:0.

Ve druhém poločase se domácí zatáhli do obranné ulity a hosté dlouhými nakopávanými míči neměli moc šancí na úspěch. To vyhovovalo Sedleckoprčickým brejkům do otevřené obrany a kanonýr Davídek díky přihrávkám Kotvy a Nouska zkompletoval hattrick. Jiroušek sice po trestném kopu zkorigoval, když se Ryšavém ztratil balon ve sluníčku. Jenže to domácí nerozhodilo a střídající hráči zajistili šestý gól, když si na Márův roh naskočil Polidar. Sedmý zásah si připsal T. Pištěk, když na vápně vymíchal tři protihráče a zakončil placírkou k tyči. Hosté v závěru upravili z penalty Břízou na 7:2.

(zdroj Benešovský deník).

 

Trenér Kunic Antonín Obermajer: „Co dodat opět venkovní zápas a opět vysoká prohra. V utkání nám chyběla dravost a větší vůle po vítězství. S takovým to výkonem nemůžeme myslet na bodový zisk z jakéhokoliv zápasu. Více nám ukáže domácí zápas proti silné Zvoli, kterou musíme porazit a znovu se dostat do popředí tabulky.“

 

Branky: Davídek 3, Hájek, Kotva, Polidar, T. Pištěk – Jiroušek, Bříza (P).

 

Sedlec-Prčice: Ryšavý – Raček, Sedláček, Šetina, L. Pištěk – Hájek, T. Pištěk, Prchlík, Kotva – Nousek, Davídek.

 

Kunice B: Štěpánek – Chramosta, Lehovec, Prokš M., Čapek- Skála M., Skála T., Prokš D. ( 46. Sochor) - Bříza, Zderadička,Jiroušek

Branky: Jiroušek, Bříza

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem