přátelské utkání: SK Světice - TJ Kunice C

Ilustrativní fotoSK Světice -  TJ Kunice C   3:2 (2:1)

Naše poslední přípravné utkání před ostrým startem jsme sehráli ve Světicích, které budou naším domovským hřištěm. Tentokrát jsme však byli v roli hostů, protože jsme hráli se skutečnými domácími, podporovanými početnou skupinou místních rowdies. Bohužel nebyl zajištěn rozhodčí, takže první půli pískal domácí kouč Martin Machota, druhou zas náš kouč Zdenek Půček, což se nepříznivě promítlo do obou poločasů.

Koučové mají vést týmy a ne pískat.

Naše sestava opět nebyla zdaleka kompletní, chybělo nám poměrně hodně zraněných či jinak indisponovaných hráčů, naopak poprvé se v sestavě objevil Lukáš Pick po zranění, rovněž se vrátil Jakub Trcka a premiéru měl zkušený Pavel Barták. Hned brzy po začátku byla proti nám písknuta vymyšlená penalta, kterou ale domácí hráč poslal do břízek. Za chvíli se měla kopat penalta na druhé straně, ale pískalo se proti nám. Pak po dost brutálním šlapáku odstoupil zraněný stoper Houdek a časem i Zd.Půček, který od začátku pokulhával kvůli svalovým problémům. I toto všechno ovlivnilo naši hru a pak i to, že se v prvním poločase značně hledala nově složená středová dvojice. Proto není divu, že jsme postupem času prohrávali 2:0. Časem jsme se přece jen začali rozehrávat a výsledkem byl kontaktní gól Oldy Smeykala.

Ihned po začátku 2.půle nám vyšla excelentní akce, při níž Lukáš Pick ideálně uvolnil Vojtu Svobodu, který nezaváhal a vyrovnal na 2:2. Bohužel po této akci odstoupil ze zdravotních důvodů, takže jsme nějaký čas hráli v deseti, protože o poločase zkolaboval i krátce hrající Polák. Domácí pak vstřelili branku, kterou rozhodčí  neuznal pro ofsajd, podle reakcí diváků patrně dost sporný. Nicméně časem domácí třetí - vítěznou branku přece jen vstřelili.

I když jsme dohrávali dost oslabeni, přece jsme si vytvořili pár výborných střeleckých příležitostí, ve kterých se ocitli především Matěj Trcka a Lukáš Pick, ale neproměnili. Tyto příležitosti vyplynuly ze zlepšené hry jak středové dvojice Pick - Barták, tak i z akcí bratří Trcků a Oldy Smeykala.

Toto utkání hodně napovědělo před prvním mistrovským zápasem, je jen otázka, kteří hráči budou k dispozici.

 

Sestava:  A.Přída - Veszprémi, Komers, Houdek, Málek - M.Trcka, Pick, P., Barták P., Zd.Půček -  Smeykal O., J.Trcka

Střídali: Svejkovský, V.Svoboda, Polák, Oravec

 

Branky: Smeykal O., Svoboda V.

Asistence: Pick L.

 

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem