IV.tř. 1.kolo: Kunice C - Kamenice B

Ilustrativní fotoKunice C - Kamenice B  13:0 (5:0)

K našemu prvnímu mistrovskému zápasu se soupeř bohužel dostavil jen v deseti a patrně i v zdecimované sestavě, protože se mu tam na křídle batolil velmi mladý jedinec, který se snad ani nepotkal s balonem. My jsme naopak byli relativně v dosti kompletní sestavě a proto taky jsme se od první minuty do soupeře s chutí zakousli.

Družstvo bylo doplněno o 3 mladé hráče z B-týmu Kučeru, Sochora a Melichara a právě první dva z nich to byli, kteří se v úvodních deseti minutách snažili nejvíc střílet na branku hostí, ale většina střel končila na bránících hráčích. Až v 10.minutě Marek Půček poprvé rozvlnil síť pěknou střelou po zemi zpoza hranice vápna. Zanedlouho přidal další krásný gól Jakub Trcka hlavou po rohu a gólové hody mohly začít.Samozřejmě,že někdy hra a akce trpěly přehnaným individualismem a hladem po gólech, ale byla celá řada pěkných, rychlých a pohotově zakončených akcí,které nám neškodný soupeř umožnil.

Poločas byl 5:0 a když jsme hned po začátku druhé půle, kdy jsme se snažili hru ještě více vysunout až do vápna soupeře, vstřelili další 3 branky, došlo k hromadnému střídání, aby si zahráli co nejvíce všichni. Nejvíce branek - a to pospěchovské čtyři - docílil "Strejda" Jakub Trcka, třemi brankami - všechny stejně pěkné střely po zemi - ho doháněl Marek Půček a stejným počtem se blýskl i mladík Jarda Sochor. Nejlépe branky připravovali Marek a Zdenda Půčkovi, ale finální přihrávky přicházely i od obou stoperů a samozřejmě Michala Haleše. Po svém návratu na mistrovské kolbiště se dvěmi gólovými asistencemi zaskvěl i levý obránce Arny Tůma.

 

Premiéra byla tedy pro nás až moc pohodová,v defenzivě jsme prověřeni nebyli,protože soupeř se za půlku  dostával zcela výjimečně,většinou jen při výkopech po gólu.

 

Branky:  Jakub Trcka 4, Marek Půček 3, Jarda Sochor 3, Zdenda Půček,Filip Houdek,Olda Smeykal po 1.

 

Sestava:   Přída   -   Melichar, Roztočil, Komers, Houdek   -   Zd.Půček (55.M.Trcka), M.Půček, Haleš (55.Tůma Arny), Sochor   -  J.Trcka (68.Roch), Kučera  (46.Smeykal)   .

 

Trener: Zd.Půček st.

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem