přátelské utkání: Lipence C - Kunice C

ilustrativní fotoLipence C - Kunice C  1:2 (1:1)

Přípravný zápas v Lipencích na krásném trávníku jsme začali v dosti optimální sestavě a to se projevilo naší jednoznačnou převahou,ze které se urodilo dost brankových šancí.Tu největší měl Matěj "Grgič" Trcka,když šel sám na brankáře a byl zezadu v gólové příležitosti sražen.Byla to jasná penalta a červená karta, ale domácí rozhodčí neměl na nic takového odvahu a tak místo přestupku vytáhl asi o 6 metrů ven z vápna.

A tak gólově "zazvonil" až mazák Jirka Komers krásnou technickou střelou cca z 25 metrů.  Poté trener prostřídal řady,aby hráli všichni a to se ihned projevilo v kompaktnosti řad a právě to byl důvod neohlídání křídelního náběhu, následného centru a zakončení volným hráčem skoro na malém vápně.

V druhé půli nás domácí přece jen více tlačili,ale my jsme kontrovali několika rychlými protiútoky,z nichž jeden vyšel zcela luxusně,když Marek Půček našel krásným pasem svého bratra a ten své sólo z půlky zakončil chladnokrevně vedle brankáře - 1: 2. Do konce zápasu se fotbalově nic velkého neudálo a tak jsme si odvezli vítězství.

 

Branky:  Jirka Komers, Zdenek Půček

 

Sestava:   Přída  -  Tůma, Komers, Roztočil, Veszprémi - M.Trcka, Houdek, M.Půček, Zd.Půček  -  J.Trcka, Smeykal

dále  Petrov, Roch,Eniczky, Tichý, Pick

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem