IV.tř. 2.kolo: Kunice C - Ondřejov B

Ilustrativní fotoKunice C - Ondřejov B  4:3 (2:2)

Druhý mistrovský zápas přijel na naše domácí hřiště do Světic Ondřejov, který vyhrál minule 3:0, takže jsme čekali tužší odpor než od zdecimované Kamenice. Při neúčasti Roztočila a Haleše jsme museli improvizovat a střed zálohy si musel zahrát ještě dorostenec Matěj Trcka. Od první minuty jsme však dávali najevo, že chceme 3 body.

Obrana hrála perfektní "lajnu" a soupeř byl pod neustálým tlakem.Výsledkem byly dvě 150ti procentní "tutovky" Oldy Smeykala, z nichž ta hlavou skončila na břevně a ta nohou v Kulturním domě Světice. Dočkali jsme se až z pokutového kopu za sražení Jakuba Trcky,který "Strejda" sám suveréně proměnil.  Soupeř z ojedinělé akce získal rohový kop a po něm náhle rozhodčí na nás odpískal penaltu - nikdo nevěděl za co,ani naši hráči,ani soupeř - žádná ruka ani nikdo neupadl.O přestávce nám řekl Jirka Komers,že to údajně on měl někoho zatáhnout za dres - 1:1. Trochu nás to rozhodilo,ztratili jsme koncentraci a výsledkem byl nepohlídaný kolmý náběh a 1:2. Po našem velkém tlaku a sólu a přihrávce "na podnose" od "Strejdy" se konečně trefil Olda Smeykal a bylo v poločase 2:2.

Jen jsme vyšli z kabin a už jsme prohrávali!  To jak záložníci, tak hlavně asi Pepa Karlík zůstali ještě duchem v kabině, záložník hostů napřáhl asi z 30 metrů - 2:3.  Následoval náš tlak, mnohdy drtivý a také šance, největší náš zatím nejlepší střelec - a nic. V 63.minutě poslal trenér na hřiště žolíka Arnyho Tůmu s úkolem zvýšit důraz při rohových kopech,kterých jsme kopali asi dvacet.A hned po nástupu Arny pěkně protáhl brankáře.Časem náš tlak sílil, přišla další penalta za stažení hráče rukama zezadu před bránou a "Strejda" opět penaltově chladnokrevný - 3:3!

Měli jsme ještě 17 minut, ještě přišel do útoku "Seba" Roch a nakonec,v 90.minutě se nádherně trefil zpoza vápna životní trefou Páťa Melichar a rozhodl o vydřeném, ale zaslouženém vítězství, které jsme již v nastavení pohlídali.

Mužstvo zaslouží velikou pochvalu za bojovnost, s jakou se dokázalo vypořádat s nepřízní osudu i vlastními chybami.

 

Branky:  Jakub Trcka 2 , Olda Smeykal, Páťa Melichar

 

Sestava:  Karlík  -  Veszprémi (63‘ Tůma) , Komers, Houdek, Melichar  -  Sochor, M.Půček, M.Trcka, Zd.Půček  -  J.Trcka, Smeykal (73’Roch)

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem