IV.tř. 3.kolo: Janoza Velké Popovice B - Kunice C

Ilustrativní fotoJanoza Velké Popovice B - Kunice C  1:7 (1:4)

V poměrně kompletní sestavě a již bez hráčů B-týmu jsme nastoupili proti údajně nekompletnímu týmu Velkých Popovic a hned od první minuty jsme určovali tempo i průběh hry.Tentokrát podávala ucelený a zodpovědný výkon obrana a v záloze dodávala naší hře kreativitu nově sestavená středová dvojice Marek Půček - Pavel Barták.

Po faulu na prvního z nich se kopal trestný kop a z něj v 6.minutě otevřel skóre Jirka Komers.A za 4 minuty poté nás ještě více uklidnil Zdenda Půček přízemní tvrdou střelou. Třetí gól pak přidal Olda Smeykal přízemní střelou ze skrumáže. Pak nás střelecké štěstí trochu opustilo,nedávali jsme šance a navíc jsme trochu polevili i v pozornosti vzadu a to se nám nevyplatilo,když domácí využili našeho zaváhání na pravé straně obrany a snížili. Brzy ale odpověděl čtvrtým gólem Jakub Trcka z penalty, kterou sám zařídil.

Po přestávce už přece jen naše koncentrace mírně polevila, ale soupeře jsme dál jasně přehrávali.Brzy po přihrávce "Strejdy" zvýšil Marek Půček na 5:1 a pak další penaltu zařídil a rovněž sám nekompromisně proměnil Zdenda Půček. Na hřiště se dostali hráči z lavičky a jeden z nich - Pavel Martinovský - ihned po svém příchodu skóroval, když doklepl do prázdné branky přihrávku po driblerském sóle Marka Půčka. Pak už se nám tolik střelecky nedařilo, soupeř se také v závěru dostával častěji na naší půli, branka už ale nepadla.

Z našeho pohledu stínem utkání byl pouze poměrně vysoký počet inkasovaných žlutých karet v zápase, který jsme jasně ovládali. Mladí hráči se musí učit  sebeovládání, i když jsou někdy při svých driblerských eskapádách nevybíravě faulováni a rozhodčí to vždy adekvátně nepotrestá.

 

Po třech kolech tedy 9 bodů, skóre  24:4 a 1.místo pro  Kunice Céééé..

 

Branky:  2x Zd.Půček, J.Komers, O.Smeykal, J.Trcka, M.Půček a P.Martinovský.

 

Sestava:  Přída  -  Málek, Komers, Houdek, Tůma (70.Roch) - M.Trcka (60.Pick), M.Půček, P.Barták  (80.Tichý)  ,Zd.Půček   -  Smeykal (75.Martinovský), J.Trcka

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem