IV.tř. 6kolo: TJ Kunice C - Sokol Hrusice B

Ilustrativní fotoTJ Kunice C  -   Sokol Hrusice B  1:2 (0:0)

Celé dopoledne před zápasem lepil trenér C-týmu sestavu a obvolával kdekoho, aby nás bylo vůbec dostatečný počet. Zranění a především chřipková onemocnění nám značně provětrala kádr, takže museli nastoupit i hráči s nedoléčenou chřipkou i s nedoléčenými zraněními, což se samozřejmě na hře projevilo. Herně jsme sice byli lepší,ale chyběla kvalita při vytváření šancí a pak i schopnost vytvořené šance proměňovat.

Tu největší měl Jakub Trcka, když z bezprostřední blízkosti trefil jen tyč. Útočníkům tentokrát chyběla kreativita, nedařilo se jim dostávat do většího množství šancí a záložníkům, kteří až na Marka Půčka měli zdravotní problémy, chyběly na nějaký větší tlak síly.

Po přestávce jsme se ještě vzchopili k většímu  tlaku, ze kterého padl i vedoucí gól Zdendy Půčka,.když brankář pustil jeho přízemní střelu z prakticky nemožného úhlu. Pak jsme ještě z vyložené šance orazítkovali břevno a Martin Roztočil selhal v tutovce pár metrů od branky a přišlo fatální selhání Pavla Martinovského, který zcela zbytečně skopl hráče soupeře v samém rohu vápna, kde ten nemohl nic nebezpečného dělat. Z penalty přišlo vyrovnání.To již nehrál Arny Tůma /zraněná pata/, museli jsme přeskupovat řady - další oslabení.

Aby toho nebylo málo při další z ojedinělých akcí hostů jsme dostali gól z jasného ofsajdu, kdy zakončující hráč stál až za Tondou Přídou, ale náš pomezní to bohužel neodmával a hlavní si to sám odpískat netroufl, i když po zápase přiznal, že to odpískat měl.

Už jsme neměli síly ve zbývajících rychle pádících minutách s výsledkem něco udělat a tak jsme poprvé ztratili body.

 

Branka:   Zd.Půček

 

Sestava: Přída  -  Veszprémi, Komers, Roztočil, Tůma -  Zd.Půček, M.Půček, Houdek, Eniczky  -  Martinovský, J.Trcka

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem