KP SD 19.kolo: TJ Kunice - ČLU Beroun

TJ Kunice – ČLU Beroun 7:0 (2:0)

Hřiště v Kunicích stále nebylo způsobilé k fotbalovému utkání a tak i další domácí zápas odehrál starší dorost na „půjčené“ UMT Mikulovka.  Do utkání jsme vstoupili dobře a už v 6.minutě jsme se radovali z prvního gólu, kdy se po spolupráci Zaala s Kučerou rozvlnila síť v berounské bráně.

V 11.minutě Kučera  opět vyvezl balon po lajně, jeho centr se parádními nůžkami snažil dostat do brány Kuba Zaal, ale trefil pouze břevno, odražený míč pohotově zpracoval Hradecký a zvýšil skóre na 2:0. V 25.minutě šel sám na bránu Chalupník, ale tutovku spálil. Na konci prvního poločasu jsme polevili ve hře a soupeř několikrát prověřil formu našeho brankáře.

Druhý poločas byl opět v naší režii, v 54.minutě se z volného přímého kopu trefil Michal Skála a o čtyři minuty později připravil Richter tutovku pro Chalupníka, který tentokrát nechyboval a upravil skóre na 4:0. V 63.minutě viděl rozhodčí nedovolený zákrok před naší bránou a odpískal pokutový kop, Michal Bricín předvedl svoji skvělou formu a nařízenou penaltu vyrazil na roh. V 72.minutě zkusil z dálky vystřelit Lukáš Richter,  míč bohužel trefil pouze břevno. O minutu později Zaal rozvlnil síť v bráně hostů popáté.  Šestý gól přidal po rohovém kopu Skála a závěrečný účet uzavřel v 88.minutě svým sólem Kučera. 

 

Sestava: Bricín M. – Richter L., Buček R., Příhoda P., Drábek J. – Hradecký T. (80´Brožek M.), Tůma F., Skála M.(77´Sochor J.), Zaal J., Kučera K. – Chalupník M. (67´Paclík D.)

Nehrál: Procházka Š.

 

Góly: 6´ a 73´Zaal J., 11´Hradecký T., 54´a 74´Skála M., 58´Chalupník M., 88´Kučera K.

Asistence:  Kučera K., Richter L., Paclík D., Buček R.

ŽK: Drábek J., Skála M.

 

foto ze zápasu

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem