KP SD 24.kolo: TJ Kunice – FK Hořovicko

TJ Kunice – FK Hořovicko   4:1 (3:0)

V neděli jsme v Kunicích přivítali poslední tým tabulky Hořovice. Zápas se sice odehrál na hlavním hřišti (tréninkové hřiště bylo po vydatném dešti silně podmáčené), ale travnatá plocha nebyla posekána a tak se hráči „brodili“ ve vysoké trávě. Od počátečního hvizdu jsme měli jasnou převahu a v 7.minutě poslal Filip Tůma do šance Tomáše Hradeckého, který otevřel výsledkové skóre 1:0.

Stále jsme se dostávali do gólových šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. Až v 25.minutě přidal po spolupráci s Michalem Skálou Kuba Zaal druhý gól a v 33.minutě předložil Radek Jiroušek tutovku pro Paclíka, který tentokrát nezaváhal – 3:0.

Druhý poločas začal stejně jako první, v 53.minutě vyvezl Buček míč po lajně a ve vápně našel volného Zaala, který přidal čtvrtý gól. O pět minut později se hostům podařilo snížit na 4:1. Zbytek zápasu byl jen přehlídkou našich neproměněných tutových šancí a skvělých zásahů hostujícího gólmana.

 

Sestava:  Bricín M. – Buček R., Drábek J., Příhoda P., Richter L. – Jiroušek R. ( 79´Brožek M.), Tůma F., Skála M., Zaal J.( 84´Sochor J.), Hradecký T.  (64´Kučera K.) – Paclík D.

Nehrál: Karlík J., Procházka Š.

 

Góly: 7´Hradecký T., 25´ a 53´Zaal J., 33´Paclík D.

Asistence: Tůma F., Skála M., Buček R., Jiroušek R.

ŽK: --

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem