Mistrovský turnaj TJ Kunice - 3.11.2013

Ilustrativní fotoV neděli 3.11.2013 se v Kunicích konal poslední turnaj mladších přípravek.

Družstvo A nastoupilo v sestavě: J. Kusý, D.Schwab, J. Regal, P. Kabelka, P. Kubice, J. Štěpánek, V. Dudek, V. Novák, O. Žižka.

Po zásluze se „áčko“ stalo vítězem nejenom tohoto turnaje, ale celé podzimní soutěže. V turnajích kluci nenašli ani jednou přemožitele. Během podzimu se dobře sehráli, vyzkoušeli si mnoho prvků, které se během tréninků naučili. Na jaře je čekají vítězové dalších turnajů z jiných oblastí.

 

Družstvo B nastoupilo v sestavě: M. Kalla, T. Moureček, E. Makovec, J. Mudřík, J. Kusý, V. Ištok, A. Pokorný, M. Bezstarosti

Béčko skončilo v turnaji čtvrté, stejně dopadlo i v celkovém hodnocení podzimní soutěže. Kluci zatím sbírají zkušenosti a vzhledem k tomu, že většina z nich bude tuto soutěž hrát ještě příští rok, je jisté, že nabité zkušenosti dobře zúročí nejen v jarních bojích, ale hlavně až povyrostou a doženou své soupeře věkově.

 

Turnaj se odehrál za silného deště, což nikoho z hráčů neodradilo a podávali pěkné výkony. Medaile si užili všichni a nakonec bylo všem jedno, jakou mají hodnotu.

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem