Turnaj minipřípravek - 29.3.2014

společné foto z turnaje ve SvěticíchTurnaj mladší přípravky

Datum: So 29.3.2014
Místo: SK Světice

 

Skvělý start sezóny!

V sobotu 29. 4. 2014 se konal 1. mistrovský turnaj Elitní divize OFS Praha - východ. Na turnaj jsme odjížděli s velkým očekáváním. Po úspěšném podzimu jsme v zimě odehráli několik halových turnajů se střídavými úspěchy a dvakrát si sáhli na zlaté medaile.

Věděli jsme, že jarní skupina bude těžší než ta podzimní. Kluci se sešli ve skoro kompletní sestavě, v které vyhrávali na podzim - Petr Kubice, Vojta Dudek, Dominik Schwab, Vojta Novák, Petr Kabelka, Kuba Regal, Ondra Žižka, doplnil je šikovný Honzík Mudřík z B.

První dva zápasy turnaje se odehrály bez nás, takže jsme měli možnost okouknut soupeře. První zápas jsme nastoupili proti Říčanům a zvítězili 2:0. Hned od začátku kluci předváděli líbivý fotbal s mnoha přihrávkami. Velmi sympatické bylo, že jsme kombinovali a nepředháněli se v počtu střelených gólů. V druhém zápase nás nepřekvapil tým SK Zeleneč A, o čemž svědčí skóre 7:1. Třetí zápas jsme odehráli proti SK Úvaly, jejichž předcházející skóre dávalo znát, že se jedná o silný tým. Kluci se ale nezalekli, a tak po zásluze zvítězili 4:2. Ve čtvrtém zápase jsme narazili na SK Union Čelákovice, který jsme rozstříleli 8:3. Nejhorší zápas jsme sehráli s SK Světice A, kdy jsme se zcela podřídili jeho stylu hry a přestali kombinovat, i když konečné skóre 6:1 tomu nenasvědčuje.

Kluci prošli turnajem bez zaváhání, všechny zápasy měli pod kontrolou, všichni podali výborný výkon. Kuba Regal se stal střelcem turnaje. Vojta Dudek v bráně mužstvo podržel a „pustil“ nejnižší počet gólů. Kluci se zaslouženě dočkali pochvaly od trenéra Rosti i rodičů.

Gratulujeme!

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem