Turnaj mladší přípravky - 19.4.2014

foto z turnaje v KunicíchTurnaj mladší přípravky

Datum: So 19.4.2014
Místo: TJ Kunice
Soutěž: Elitní divize OFS PV

 

V sobotu 19. 4. 2014 jsme odehráli již třetí mistrovský turnaj Elitní divize OFS PV. Tentokrát jsme hráli na domácí půdě v Kunicích. Ranní mrazivé počasí se během dopoledne proměnilo ve slunečný den.

V sestavě Jakub Regal, Petr Kabelka, Petr Kubice, Dominik Schwab, Vojta Novák, Ondřej Žižka, Jan Kusý a Vojta Dudek jsme odehráli celkem 5 zápasů. Rozjezd turnaje vypadal velmi příznivě. Po výhře nad Světicemi, Čelákovicemi a Zelenčí následovala prohra s Říčanami.

Konečné umístění v turnaji tedy záviselo na výsledku posledního zápasu s Úvaly. Atmosféra posledního utkání byla zdravě „napjatá“. Po prohře s Říčanami museli naši kluci pod vedením trenéra Rosti sebrat všechny síly a zabojovat. Rozhodující „vítězný“ gól padl těsně před koncem zápasu, který byl jinak velmi vyrovnaný a pro hráče náročný. O to větší cenu mělo pro kluky vítězství.  Pochvala patří také všem rodičům, kteří svou podporou a fanděním hnali kluky vpřed a všem maminkám, které opět připravily pro hráče skvělé občerstvení.

S celkovým počtem 12 bodů, nakonec TJ Kunice obhájila první místo v turnaji.  I v celkové tabulce Elitní divize zůstávají Kunice na prvním místě s celkovým počtem 37 bodů, před druhými Říčanami (30 bodů) a třetími Úvaly (25 bodů).

Realizační tým sklidil od všech zúčastněných pochvalu za skvělou organizaci, rychlý průběh turnaje díky hře na třech hřištích a v neposlední řadě medaile pro všechny hráče, které opět zajistila firma Jartazi, zastoupení belgického sportovního oblečení.

Na závěr určitě stojí za zmínku projekt „Neberte nám naši hru“, který byl v rámci turnaje v Kunicích prezentován. Projekt šíří myšlenku, že fotbal má dětem přinášet radost, zábavu, kontakt s kamarády. Má děti naučit nejen vědět, co je to fair-play, hrát v jeho duchu, ale také se fair play chovat. Učí děti spolupráci, radosti ze společného úspěchu i podpory kamarádů, když se nedaří. Fotbal má být pro děti plnohodnotnou a kvalitní náplní jejich volného času.

V Kunicích se s touto myšlenkou zcela ztotožňujeme a proto ji moc rádi podporujeme!

Příští víkend hraje minipřípravka v Čelákovicích, tak klukům držme palce.

              

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem