Přátelské utkání: Sokol Sepekov (U19) – FK Kunice

Sokol Sepekov (U19) – FK Kunice 4:1 (3:0)

Druhý den našeho kondičního soustředění jsme sehráli přátelské utkání s týmem staršího dorostu Sokola Sepekov, hrající 1.A krajskou třídu jihočeského kraje. Přestože kluci měli v nohách pouze dva náročné tréninky, tak přístup většiny našich hráčů byl slušně řečeno špatný. Nechtělo se nám běhat a tak jednoduchá hra našeho soupeře založená na dlouhých nakopávaných balonech mnoho fotbalové krásy nepřinesla.

V prvním poločase jsme třikrát inkasovali a naopak branku soupeře jsme ohrožovali jen velmi zřídka a tak jsme do kabin odcházeli za stavu 3:0 pro domácí.

O poločasové přestávce jsme si některé věci vyříkali a naše hra se ve druhém poločase částečně zlepšila. Bohužel ještě před přestávkou musel odstoupit Kopta (svalové zranění), v utkání dále nemohl pokračovat Židlík (zranění ze závěru 1.poločasu) a od 55.min odstoupil ze zdravotních důvodů i Honza Boháč. Do zápasu se tak zapojil i Tomáš Richtr, kterého trápila bolest zad a s jeho nasazením jsme původně vůbec nepočítali. Závěrečných 35 minut jsme tak odehráli pouze s deseti hráči. Paradoxně až za tohoto početního stavu jsme začali předvádět fotbal, kde si hráči zasloužili i kladného hodnocení. Několikrát se nám podařilo nebezpečně ohrozit branku soupeře, trefili jsme jednou břevno a jednou tyč, ale gólově se prosadil jen Tonda Zadražil, který v 70.min snížil na 3:1.  V nastaveném čase, cca v 93.min soupeř upravil na konečných 4:1.

 

Luděk Rublič, trenér FK Kunice: „z přístupu hráčů jsem zklamaný. Chápu, že v posledních 24 hodinách absolvovali hráči dvě náročné tréninkové jednotky, ale na soustředění jsme odjeli proto, abychom zde rozvíjeli kondiční přípravu a bohužel většina hráčů pojala tento zápas jako formu odpočinku. Jediné co mě může těšit je závěrečných 30 min, kdy jsme dokázali podržet míč a soupeře začali herně přehrávat. Bohužel za výkon v prvních 60 minutách jsme si ani žádný jiný výsledek nezasloužili.“

 

Sestava: Hradecký T. – Souček P., Kopta F., Rezek M., Smužanica V. – Maršoun L., Židlík V., Klíma P. – Voldřich F., Zadražil A., Boháč J.

Střídali: Urban J., Richtr T.

 

Góly: Zadražil A.

Asistence: Klíma P.

ŽK: --

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem