Přátelské utkání: MAS Táborsko (U15) – FK Kunice

MAS Táborsko (U15) – FK Kunice 2:0 (1:0)

Ke svému druhému utkání v rámci zimního soustředění jsme nastoupili v Táboře proti domácímu MAS Táborsko (U15). Na rozdíl od prvního utkání byl tento zápas daleko pohlednější, čemuž bezesporu přispěla i hra obou týmů. Zápas byl po celou dobu velmi vyrovnaný, ale vzhledem k tomu, že góly vstříleli pouze domácí, tak jsme z Tábora nakonec odjeli bez bodu.

V úvodních 20 minutách jsme to byli především my, kdo se dostával do zakončení, ale bohužel bez gólového efektu. V 10.min se dostal do šance Voldřich, ale pálil mimo, o dvě minuty později po hezké kombinační akci zakončoval Žildík, ale ani on brankáře nepřekonal. Ve 21.min jsme měli ke gólu nejblíže, ale akce po ose Voldřich, Klíma Zadražil skončila jen střelou mimo branku. Naopak soupeř přešel ve 21.min do rychlého protiútoku, obhodil si našeho brankáře a z první vážnější šance vstřelil první gól utkání. Vyrovnání měl na kopačkách Kopta, který si ve 32.min narazil míč s Klímou a ocitl se sám před domácím brankářem, ten včasným vyběhnutím gólu zabránil.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a v 50‘ a 51‘ jsme dvakrát se štěstím odvraceli dvě velké šance Táborska. Naopak naše příležitosti přicházely především po standardních situacích, ale vždy zůstalo jen u šancí.  V 73.min jsme po naší vlastní chybě inkasovali druhý gól, když si nerozuměli naši obránci s brankářem a darovali jsme soupeři velmi laciný gól na 2:0.

 

Luděk Rublič, trenér FK Kunice: „jsem rád, že po prvním nevydařeném utkání se Sepekovem jsme přistoupili k tomuto zápasu zodpovědně a že se za náš výkon nemusíme stydět. Prohráli jsme sice s týmem starších žáků, ale kluci z Táborska jen potvrdili proč hrají žákovskou ligu, byli velice rychlý a šikovný na balonu a pro nás to byla dobrá příprava.“

 

Sestava:  Zaal J. –  Souček P., Rezek M., Kopta F., Smužanica V. – Klíma P., Židlík V., Mlčák Z. – Voldřich F., Zadražil A., Maršoun L.

Střídání: Urban J.  (do hry ze zdravotních důvodů nezasáhl)

 

Góly: --

ŽK: Židlík V.

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem