KP MD 20.kolo: Zenit Čáslav – TJ Kunice

Zenit Čáslav  – TJ Kunice 4:1 (2:1)

Do zápasu nemohl ze zdravotních důvodů nastoupit Matěj Rezek a tak jsme hledali alternativu na post druhého stopera. Této role se nakonec zhostil Petr Klíma. Bohužel hned ve 2.min jsme nezvládli situaci středem hřiště a domácí se ujali vedení 1:0.  O pět minut později si vybral svou slabší chvilku náš gólman, který neudržel centrovaný míč a ve snaze jej chytit na podruhé si sám srazil míč do vlastní brány 2:0.  

Ve 14.min se nám podařilo vstřelit kontaktní gól, který ale rozhodčí neuznal. Zahrávali jsme VPK, na zadní tyči byl náš hráč skutečně v postavení mimo hru, ale nejen že se míče vůbec nedotkl, tak se domnívám, že ani nikomu ve hře nebránil, přesto praporek pomezního signalizoval ofsajd. Z gólu jsme se ale mohli radovat v 19.min., Najman se u pravé postraní čáry prosadil přes dva hráče a následně přihrál Maršounovi, který se krásně a bez přípravy trefil levačkou a snížil na 2:1. Do poločasu mohl vyrovnat ještě Petr Souček, kterému se ve 25.min otevřela cesta do vápna, ale čáslavský gólman jeho střelu chytil.

Ve druhém poločase si ani jeden tým moc šancí nevytvořil. Většina všech akcí končila buď na hranici vápna, případně rohovým kopem. V 51.min zahrávali domácí rohový kop, odražený míč se dostal na kopačky čáslavského hráče, který střelou na zadní tyč zvýšil na 3:1. Nejen že se nám již do konce zápasu nepodařilo snížit, tak v samotném závěru jsme navíc inkasovali počtvrté a  soupeř tak uzavřel na konečných 4:1.

 

L.Rublič, trenér TJ Kunice: „kádr máme celkem solidní, tréninková morálka byla a je velmi dobrá, v týmu je pohoda a tak o to víc mě mrzí, že se nám nedaří výsledkově. Je pravda, že se v zápasech dopouštíme chyb, někdy taktických, jindy individuálních, ale přesto si nemyslím, náš herní projev odpovídá dosaženým výsledkům. Opět jsme sehráli vyrovnané utkání, které ale bohužel výsledkově vyznělo jednoznačně ve prospěch domácího týmu. V tomto utkání bych hledal příčiny neúspěchu ve kvalitě provedení předfinální a finální fáze. Měli jsme zhruba stejné množství příležitostí jako náš soupeř, ovšem naše provedení bylo o poznání horší a tak domácí zaslouženě vyhráli“

 

Sestava:  Heřmánek J. - Souček P., Kopta F., Klíma P., Urban J. - Mlčák Z. (56‘ Voldřich F.), Židlík V., Maršoun L. (69‘ Korityák J.) - Boháč J. (61‘ Richtr T.), Zadražil A., Najman J.

 

Góly: 19´ Maršoun L.

Asistence: Najman J.

ŽK:  63‘ Kopta F.

Rozhodčí:  Koleček J., Michal J., Müller V.

 

foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem