KP MD 22.kolo: TJ Kunice – Tatran Sedlčany

TJ Kunice – Tatran Sedlčany 1:1 (0:1)

Poprvé jsme se v jarní části představili v domácím prostředí. Po vydařeném utkání v Neratovicích jsme se na domácí zápas velmi těšili a věřili jsme, že dokážeme navázat na náš zlepšený výkon. Bohužel opak byl pravdou.

V utkání jsme sice měli po celých 80 min jasnou převahu, soupeři jsme umožnili za celý zápas pouze jednu střelu na naši branku a to ještě ze standardní situace, naopak my jsme si vytvořili celou řadu brankových příležitostí, ovšem naše zakončení bylo trestuhodné. Ve 33.min zahrávali hosté VPK, brankář Heřmánek vyrazil centrovaný míč jen pár metrů před sebe a soupeř lehkým obloučkem do prázdné brány otevřel skóre 0:1.

Do druhého poločasu nastoupil Najman, který naší útočnou hru trochu oživil a byl právě on, který v 55.min vyrovnal na konečných 1:1.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „Naše domácí zápasy hrajeme na tréninkovém hřišti, jehož kvalita odpovídá zatížení, které to hřiště má. Naše technika není na takové úrovni, abychom si s těmito těžkými podmínkami poradili a tak je to spíše boj než fotbal. Obvykle se na nás přijde podívat cca deset diváků (není divu, za to co jim nabízíme ke koukání je to až dost) a tak se nějak začíná vytrácet ta radost z předvedené hry. Je to smutné, většina týmů spoléhá na výhodu domácího prostředí, ovšem my si více fotbalové radosti užijeme na hřištích našich soupeřů.  Z celkového počtu 21 bodů, které jsme v letošní sezóně získali byl toto první bod, kterého jsme dosáhli v kunickém areálu. Nic to ovšem nemění na tom, že s výkonem hráčů v tomto utkání nejsem spokojen. Co je platné, že v zápase máme deset vyložených šancí, když si ve finální fázi počínáme slušně řečeno trestuhodně. Soupeř vystřelil za celý zápas pouze jednou na naši branku a utkání skončilo 1:1. Naším největším problémem je technika a práce s míčem. Nedaří se nám podržet balón, dopouštíme se velkého množství nepřesných přihrávek a o zpracování míče ani nemluvím. To se pak můžeme bavit o systému jak chceme, ale když si nejsme schopni dát dvě tři nahrávky za sebou, tak to pak naše hra nebude pro fotbalového diváka nikdy zajímavá.  Z utkání jsem velmi zklamán.“ 

 

Sestava: Heřmánek J. - Urban J., Kopta F., Smužanica V., Voldřich F. - Klíma P., Židlík V., Mlčák Z. - Boháč J. (54‘ Maršoun L.), Zadražil A., Richtr T. (40‘ Najman J.)

 

Góly: 55‘ Najman J.

Asistence: Voldřich F., Mlčák Z.

ŽK: --

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem