KP MD 23.kolo: SK Benešov – TJ Kunice

SK Benešov – TJ Kunice 4:1 (3:0)

Zápas s SK Benešov, který je možné považovat za místní „derby“, se odehrál na travnatém hřišti v Pyšelech, kde rozměry hrací plochy jsou ještě o něco málo menší, než u nás v Kunicích.

Zápas byl poměrně vyrovnaný s minimem šancí na obou stranách.

V prvním poločase se obě mužstva dostávala do zakončení především po standardních situacích. Nejen my, ale i soupeř zahrával několik rohových kopů a po jednom z nich padl ve 12.min první gól do naší sítě 1:0.  Ve 25.min jsme se dopustili nedovoleného zákroku v našem pokutovém území a domácí z penalty zvýšili na 2:0. Bohužel v závěru poločasu jsme inkasovali ještě jednou, po jednom né zrovna přesvědčivém zákroku jednoho z našich obránců jsme sami připravili soupeři ideální střeleckou pozici z hranice velkého vápna a ten nabídnuté šance využil a střelou k tyči zvýšil na 3:0.

Do druhého poločasu jsme vstupovali s odhodláním zápas zdramatizovat a poprat se o lepší výsledek. Myslím že jsme si nemohli přát nic lepšího, než vstřelení branky cca po 5 vteřinách od rozehrávky domácích. Míč směřoval po ose střední záložník – stoper – brankář, který ve snaze odkopnout dlouhý balon trefil našeho dobíhajícího útočníka, od kterého se míč odrazil do branky 3:1. Ovšem ve 49.min se dopustil hrubé chyby v rozehrávce náš brankář, kdy doslova daroval soupeři čtvrtý gól 4:1. Do konce utkání byly k vidění ještě cca tři situace, které stojí za zmínku. V 63.min zahrával Židlík VPK, ale jeho pěknou střelu k levé tyči brankář Šach chytil, v 67.min se dostal benešovský hráč za záda naší obrany, ale jeho samostatné sólo zastavil „na hranici regulérnosti“ náš obránce a zde můžeme být opravdu rádi, že se nekopala druhá penalta. Poslední zajímavý moment nastal v 76.min, kdy se pokusil o střelu z velké vzdálenosti Petr Souček, ale na neštěstí trefil pouze břevno benešovské branky.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „na rozdíl od minulého utkání, kde jsem byl poměrně značně nespokojen s naším herním projevem, tak dnes  mohu být nespokojen hlavně s výsledkem. Po herní stránce si kluci kritiku nezaslouží. Odehráli jsme to, na co jsme měli a je jen škoda, že jsme se dopustili několika individuálních chyb, které bohužel téměř vždy skončili inkasovaným gólem.  Soupeř nás začal herně přehrávat až v samotném závěru, kdy se začala projevovat únava našich krajních záložníků a my neměli k dispozici hráče, kteří by na těchto postech hru zkvalitnili a oživili“.

 

Sestava: Heřmánek J. – Souček P., Kopta F., Smužanica V., Voldřich F. (40‘ Urban J.) – Maršoun L. (40‘ Richtr T.), Židlík V., Mlčák Z. - Klíma P., Zadražil A., Najman J.

 

Branky: 41‘ Zadražil A.

Asistence: --

ŽK: --

 

foto ze zápasu

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem