KP MD 24.kolo: TJ Kunice - FK Hořovicko

TJ Kunice - FK Hořovicko 8:0 (4:0)

Téměř po roce nám vedení klubu umožnilo odehrát domácí mistrovské utkání na hlavním hřišti. Naším soupeřem byl tým FK Hořovicko se kterým se nám dlouhodobě daří, neboť  v posledních třech letech jsme s tímto soupeřem ještě neprohráli. Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned ve 3.min se vytáhl po levé straně obránce Souček a jeho centrovaný míč uklidil do brány Klíma 1:0.

Poté přišly gólové momenty Jardy Najmana. V 10.min se nejprve prosadil individuálně, když prošel od rohového praporku až k bráně a protože se mu nikdo ze spoluhráčů nenabídl na zpětnou přihrávku, tak sám zvýšil na 2:0, ve 26.min přidal po centru Klímy gól hlavou 3:0 a v 31.min stál na konci zřejmě nejhezčí akce celého zápasu a střelou k tyči upravil poločasový výsledek na 4:0

Do druhého poločasu jsme vystřídali všechny tři náhradníky a útočné trio doplnil Honza Boháč, naopak Klíma se zatáhl do zálohy. Ve 46.min poslal střídající Urban hezkou finální přihrávku na rozběhnutého Klímu a ten svým druhým gólem v utkání zvýšil na 5:0. O zbývající tři góly se postaral Boháč alias „Bohy“, kterému gólové přihrávky připravili v 51.min Klíma, v 60‘ Mlčák a v 71‘ Hanza Urban. Na konečném skóre už nic nezměnila ani neproměněná penalta, kterou v 72.min po faulu na Petra Klímu zahrával Zdeněk Mlčák.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „s výsledkem jsem pochopitelně spokojený, přesto naše hra nebyla zejména v prvním poločase ideální. Nabádal jsem hráče k tomu, abychom byli rychlý na balonu, abychom dávali míč včas od nohy, přesto někteří hráči jakoby v kabině vůbec nebyli a na hřišti praktikovali svůj zažitý způsob hry - pět, šest doteků, potom klička a až poté přihrávka. To že nám to dnes většinou vycházelo bylo dané zejména kvalitou soupeře, který nebyl až tak aktivní v napadání a nechal nám čas a prostor. Bohužel toto jsou nedostatky se kterými se potýkáme delší dobu a doplácíme na ně v zápasech s těžšími soupeři. Ve druhém poločase se naše hra částečně zlepšila a pro fotbalového diváka byla pohlednější. Těší mě, že se hráčům dařilo střelecky a že předvedli několik velmi hezkých akcí. Uznání určitě zaslouží  situace ze závěru prvního poločasu, kdy se do kombinace zapojili Židlík, Klíma a Mlčák a celou akci zakončil Najman gólem na 4:0.“

 

Sestava: Heřmánek J. - Souček P., Kopta F., Smužanica V. (40‘ Rezek M.), Voldřich F. (40‘ Urban J.) - Maršoun L. (40‘ Boháč J.), Židlík V., Mlčák Z. - Klíma P., Zadražil A., Najman J.

 

Góly: 3x Najman J., 3x Boháč J., 2x Klíma P.

Asistence: 2x Klíma P., 2x Mlčák Z., 2x Urban J., Souček P.

ŽK: --

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem