KP MD 26.kolo: TJ Kunice - Spartak Příbram

TJ Kunice - Spartak Příbram 7:1 (3:0)

Utkání se Spartakem Příbram se hrálo za velmi pěkného slunného počasí opět na horním tréninkovém hřišti před hrstkou diváků, kdy naprostou většinu divácké kulisy tvořili hráči staršího dorostu soupeře a jejich realizační tým. Utkání jsme měli od úvodních minut plně v naší režii, soupeře jsme nepouštěli do žádných brankových příležitostí, naopak před brankou Příbrami bylo stále rušno.

V 7.min předložil Klíma gólovou přihrávku Zadražilovi, ten sice hostujícího brankáře nepřekonal, ale odražený míč dopravil do sítě Lukáš Maršoun 1:0. Ve 23.min zachytil Rublič na vlastní polovině nepřesnou rozehrávku soupeře, rychle vyvezl míč a ve finální fázi předložil Klímovi, který střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0. V závěru poločasu přidal ještě Zadražil třetí gól po asistenci Židlíka a upravil tak poločasový výsledek na 3:0.

Hned v úvodu druhé části se po spolupráci s Mlčákem dostal do gólové příležitosti Lukáš Maršoun, ale dřív než stihl vystřelit, tak mu míč před „nosem“ ukopl Zadražil a překvapivou střelou zvýšil na 4:0. V 50.min jsme poněkud podcenili ojedinělou akci soupeře, který si v našem pokutovém území zahrál biliár, z našich obránců udělal statické diváky a střelou pod padajícím Heřmánkem snížil na 4:1. V 53.min se dostal k míči Mlčák, který zřejmě nepochopil mé poločasové instrukce a v pokutovém území soupeře kličkoval tak dlouho, až si vykoledoval faul. Nařízenou penaltu proměnil Židlík 5:1. Následně měl dvě velké příležitosti Najman, ale v tomto utkání mu nebylo přáno a nejprve trefil břevno a následně zastavila jeho prudkou střelu tyč. V 62.min přidal Klíma šestý gól a o tři minuty později uzavřel gólový účet Lukáš Maršoun, který upravil na konečných 7:1.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „Pokud nebudu koukat na výsledek a budu hodnotit pouze náš herní projev, tak na jednu stranu musím přiznat, že to bylo v daných podmínkách asi naše nejlepší domácí utkání, které jsme v letošní sezóně odehráli na horním hřišti, přesto k úplné spokojenosti ještě trochu schází. Některé herní situace jsme neřešili ideálním způsobem, ale soupeř nedokázal naše chyby potrestat. V prvním poločase jsem byl spokojen s hrou našich záložníků, kteří hráli poměrně zodpovědně v defenzivní činnosti a současně svými přihrávkami podporovali útočnou fázi. Obránci moc práce neměli přesto mě zaujal Petr Souček, který hrál nezvykle na postu stopera a podal bezchybný a sebejistý výkon. Z útočníků neměl svůj den Jarda Najman, který v úvodu utkání měl dvě situace, které nevyřešil správně a následně se k němu obrátila fotbalová štěstěna zády a příbramská branka byla pro něj po zbytek utkání zakletá. Rozhodně mu ale nejde upřít snaha, chuť a bojovnost.“

 

Sestava:  Heřmánek J. - Rublič L., Souček P., Rezek M. (55‘ Smužanica V.), Urban J. (55‘ Korityák J.) - Mlčák Z. (55‘ Voldřich F.), Židlík V., Maršoun L. - Klíma P., Zadražil A. (55‘ Richtr T.), Najman J.

 

Góly: 7‘ a 65‘ Maršoun L., 23‘ a 62‘ Klíma P., 39‘ a 41‘ Zadražil A., 53‘ Židlík V. (P);

Asistence: Zadražil A., Rublič L., Židlík V., Maršoun L., Voldřich F., Klíma P.

ŽK: --

Rozhodčí: Soběslav J. - Chrudimský J., Duchek J.

 

foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem