přátelské utkání: TJ Kunice - Loko Vltavín

o míč bojuje Luboš Polák (v červeném)TJ Kunice - Loko Vltavín 1:6 (0:3)

Ve středu 7.srpna jsme sehráli přátelské utkání s Loko Vltavínem. Oproti prvnímu utkání v Roudnici měl tento soupeř vyšší kvalitu, naopak nám chybělo několik hráčů a tak jsme po dohodě se soupeřem doplnili naše mužstvo o dva hráče st.dorostu.

V úvodní čtvrthodině se hrálo poměrně vyrovnané utkání bez šancí na obou stranách.

Až v 16. min jsme se dopustili školácké chyby v našem pokutovém území a naprosto zbytečným faulem jsme darovali soupeři penaltu 0:1.  O chvilku později mohlo být vyrovnáno, Ondra Ševčík prostrčil míč za obranu, ale Marek Schiffler si v dobré pozici přehazoval míč na svojí silnější nohu a nakonec se k zakončení ani nedostal. V průběhu zbývající části prvního poločasu si obě mužstva vytvořili několik dobrých příležitostí, bohužel nám se ani jednou nepodařilo překonat hostujícího brankáře, naopak soupeř se radoval dvakrát a to ve 31. a 40.minutě a upravil tak poločasový výsledek na 0:3 ve svůj prospěch.

Ve druhém poločase se na některých našich hráčích začala více projevovat nedostatečná fyzická připravenost a soupeř si pomalu získával herní převahu. Ve 45.min sice Boháč povedenou střelou z poza šestnáctky snížil na 1:3, ale o pět minut přidal soupeř čtvrtý gól a v posledních deseti minutách se trefil ještě dvakrát a zaslouženě zvítězil 1:6.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „já bych nechtěl v žádném případě nějak přeceňovat vysoké vítězství v Roudnici, a stejně tak nechci dělat žádné negativní závěry z dnešního utkání, kde jsme podlehli vysoko 1:6 Vltavínu. Soupeř měl prostě vyšší kvalitu a zaslouženě vyhrál. My jsme stále na začátku dlouhé cesty,  k mužstvu se postupně připojují další hráči, kteří teprve začínají s letní přípravou a tak ani nemůžeme předpokládat, že by vše fungovalo tak jak má. Za sebe mohu říci, že budeme velmi spokojeni, když se nám podaří do konce této sezóny připravit dostatečný počet hráčů, kteří se posunou do kategorie staršího dorostu, kde budou platnými a rovnocennými členy nového týmu. Věřím, že poctivou a trpělivou prací to dokážeme“.

 

Sestava:  Miloševič P. - Mohyla J., Souček P., Urban J., Korityák J. - Rublič A., Hosnedl J., Ševčík J. - Schiffler M., Polák L., Ševčík O.

Střídali: Boháč J., Voldřich F.

 

Góly: 45‘ Boháč J.

Asistence:  --

ŽK/ČK:    --

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem