KP MD 10.kolo: TJ Kunice – SK Benešov

foto ze zápasu TJ Kunice - SK BenešovTJ Kunice – SK Benešov 0:6 (0:4)

Domácí utkání 10.kola jsme byli opět nuceni odehrát na pronajatém hřišti, tentokrát na UMT v Újezdě na Praze 4, kde nás čekal dosud asi nejlepší tým soutěže SK Benešov, který s dostatečným náskokem vede krajský přeboru ml.dorostu. Do utkání jsme šli s cílem aktivně a rychle přistupovat k protihráčům, hrát zodpovědně v defenzivní činnosti a současně se snažit maximálně využít jakoukoli šanci, která se nám naskytne v útočné fázi.

Bohužel hned ve 3.min jsme udělali školáckou chybu, když benešovský David Pešta dostal od našich hráčů spoustu prostoru a i když se s míčem dostal do nevýhodné pozice, tak téměř z nulového úhlu přehodil našeho brankáře 0:1. Ve 20.min zahrávali hosté rohový kop a přestože míč směřoval přesně na hlavu jednoho z našich obránců, který navíc nebyl ani nikým atakován, tak míč stejně skončil v naší síti 0:2. Ve 26.min nacentrovali hosté míč do našeho pokutového území, kde byl sice benešovský Pešta střežen naším obráncem, přesto se bez větších problémů dostal k zakončení a zvýšil na 0:3. Čtvrtou branku pro soupeře připravil ve 39.min Tonda Rublič, který ve snaze rozehrát balon přes obránce přihrál míč přímo na kopačky Vojty Brabence a ten nabídnutou šancí nepohrdnul 0:4.

Ve druhem poločase přidali hosté další dva góly. Ten první jsme inkasovali ve 46.min, když se benešovský Dvořák probil středem obrany a na rozdíl od našich hráčů, ustál tři osobní souboje, a zvýšil na 0:5. Na konečných 0:6 upravil devět minut před koncem svým třetím gólem opět David Pešta, a potvrdil tak jednoznačné vítězství svého týmu. Jedinou naší vyloženou gólovou šanci měl v 74.min Luboš Polák, ale brankář Šimáček jeho střelu vyrazil na roh.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „Pokud nebudu koukat na výsledek a budu hodnotit pouze hru, tak s výkonem v prvním poločase mohu být relativně spokojen, dařilo se nám rychle přistupovat k hráčů, nepouštěli jsme Benešov do žádných vyložených šancí, naopak my jsme si vytvořili několik nadějných příležitostí, které ovšem ve finále moc nebezpečné nebyly. Ve druhém poločase se obraz hry změnil, Benešov zlepšil svoji hru a byl lepším týmem. Co je ale pro mě nepochopitelné a s čím rozhodně nemohu být spokojen, jsou obdržené branky. Nebojím se říci, že čtyři góly jsme si dali úplně sami. První dostaneme takřka z nulového úhlu z místa, kde čára pokutového území protíná brankovou čáru, druhý si dáme úplně sami, čtvrtý připravíme soupeři jak na zlatém podnose a šestý padne po standardní situaci, kterou soupeř zahrává z poloviny hřiště a míč, který letí několik vteřin dopadne na hlavu útočníka a my jen přihlížíme. Ani zbývající dva góly nebyly z těch, kterým by se nedalo zabránit. Naopak my jsme jednu tutovku neproměnili a tak víc než samotná hra mě mrzí konečný výsledek, který mohl být úplně jiný."

 

Sestava: Orlich L. – Mohyla J., Souček P. Strnad F. (40‘ Schiffler M.), Urban J. – Rublič A., Hosnedl J., Ševčík J. (72‘ Konečný P.) – Kopta F. (50‘ Konečný P.), Polák L., Ševčík O.

 

Góly: Strnad F. (vlastní)

Asistence: --

ŽK:

Rozhodčí: Walter R., Prosr T., Novotný V.

 

Foto ze zápasu

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem