KP MD 14.kolo: TJ Kunice – FK Neratovice-Byškovice

foto ze zápasu TJ Kunice - FK Neratovice-ByškoviceTJ Kunice – FK Neratovice-Byškovice 5:0 (2:0)

V předposledním utkání podzimní části jsme hostili silné Neratovice. Stejně jako v 10.kole, i tentokrát se zápas odehrál na hřišti s umělým povrchem v Újezdě na Praze 4. V našem dresu se poprvé představil Petr Bělohoubek a jeho premiéra mu vyšla na výbornou. Nastoupil do druhého poločasu, na jeden gól nahrál, jeden zařídil sám a solidním výkonem přispěl k vysokému vítězství našeho týmu.

Asi jsme si nemohli přál lepší vstup do utkání, neboť hned ve 2.min si Marek Schiffler parádním způsobem převzal balon, uvolnil se na levé straně a pak připravil tutovku pro Kubu Hosnedla, který se z blízka nemýlil 1:0.  V 18.min přidal Schiffler druhý gól, když z úhlu místo přihrávky volil překvapivou střelu na zadní tyč a zvýšil na 2:0. V závěru poločasu měl ještě velkou šanci Ondra Ševčík, který po sóle z pravé strany sice překonal hostujícího brankáře, ale jeho střela se o kousíček stočila mimo brankové tyče.

Ve druhém poločase jsme pokračovali v zodpovědném výkonu a soupeři toho moc nedovolili. Naopak v 60.min se k zakončení dostal Ondra Ševčík, který sice trefil břevno, ale míč se odrazil přímo na kopačky Kuby Hosnedla, a ten svým druhým gólem zvýšil už na 3:0. Dvanáct minut před koncem utkání jsme z pozice krajního obránce vysunuli do útoku Petra Bělohoubka a ten v 70.min vybojoval balon u postraní čáry a následně ho posadil přímo na hlavu Petra Konečného, který zvýšil na 4:0 a v samotném závěru ještě Luboš Polák prostrčil míč za obranu a právě Petr Bělohoubek uzavřel na konečných 5:0.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „odehráli jsme parádní zápas, ve kterém fungovalo skoro všechno. Samozřejmě důležitý moment byl rychlý gól hned ve 2.min, kde bych ocenil především velmi kvalitní první dotek Máry Schifflera a tím mohla vůbec celá gólová šance vzniknout. V tomto utkání by bylo asi nefér vyzdvihovat někoho konkrétního, ale klíčem k úspěchu byla určitě velice aktivní hra celé záložní řady, navíc v obraně jsme se nedopustili žádných větších chyb a i útočníci odvedli kus poctivé práce. K tomu všemu jsme byli ještě poměrně produktivní a výsledkem je překvapivé, vysoké, ale dle mého názoru, naprosto zasloužené vítězství našeho týmu.“

 

Sestava: Orlich L. – Mohyla J., Souček P., Urban J., Štěpánek L. (40‘ Bělohoubek P.) – Rublič A., Hosnedl J., Ševčík J. – Schiffler M. (40‘ Konečný P.), Polák L., Ševčík O. (68‘ Strnad F.)

 

Góly: 2‘ a 60‘ Hosnedl J., 18‘ Schiffler M., 70‘ Konečný P., 78‘ Bělohoubek P.

Asistence: Schiffler M., Ševčík O., Bělohoubek P., Polák L.

ŽK: 29‘ Ševčík J., 40‘ Polák L.

Rozhodčí: Walter R. – Prosr T., Čoudek J.

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem