KP MD 15.kolo: SK Kročehlavy – TJ Kunice

foto z uktání SK Kročehlavy – TJ KuniceSK Kročehlavy – TJ Kunice 0:3 (kontumačně)

Podzimní část letošní sezóny jsme zakončili zápasem v Kročehlavech. Utkání se odehrálo za velké mlhy, kdy podmínky byly opravdu na hraně regulérnosti, ale oba kluby chtěly hrát a proto rozhodčí hru umožnil. Věděli jsme že nás nečeká nic lehkého, soupeř sice doposud získal pouhé 4 body, přesto jeho některé výsledky byly jasným varováním, abychom zápas nepodcenili. Naše obavy se potvrdili a přestože jsme nepodali špatný výkon, tak jsme domácím podlehli 2:1.

V úvodu utkání jsme si vytvořili pár příležitostí, které ale k překonání domácího brankáře nestačily. Naopak ve 13.min zahrával soupeř VPK z relativně velké vzdálenosti, našemu brankáři to na bahnitém terénu uklouzlo a vedení domácích bylo na světě 1:0. Domácí měli v útoku velice nebezpečnou dvojici ofenzivních hráčů, která dělala naší obraně nemalé problémy. S desítkou trápil naše zadáky Vojta Krsek, který byť odehrál už jedno  utkání za SD, tak stále patřil k nejlepším hráčům na hřišti a zdatně mu sekundoval i druhý útočník „Honza“, který nastoupil na registrační průkaz Dominika Segeta. Jak se ale následně ukázalo, tak Dominik Seget to rozhodně nebyl. Každopádně i díky těmto hráčům přidali domácí ve 31.min. gól na 2:0. Ještě do poločasu se nám podařilo snížit, když na centr Filipa Kopty si naskočil Petr Bělohoubek a hlavou zařídil kontaktní gól 2:1.

Ve druhém poločase si obě mužstva vytvořila několik gólových příležitostí, ale oba brankáři předvedli pár skvělých zákroků a míč už za svá záda nepustili. Domácí tak po vyrovnaném boji dotáhli utkání do vítězného konce a zvítězili 2:1.

Zdali se na výsledku něco změní rozhodne až disciplinární komise, která bude prověřovat neoprávněný start hráče, který nejenže neznal některé své osobní údaje, neznal ani některá jména svých rodinných příbuzných, a navíc ani v 16-ti letech neznal adresu svého bydliště.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „ skoro se až nechce věřit, že toto mužstvo se nachází na předposledním místě soutěžní tabulky. My jsme odehráli poměrně solidní zápas, ale na bodový zisk to dnes nestačilo. V prvním poločase jsem byl nespokojen pouze s hrou obranné čtveřice, která na širokém hřišti hrála hodně daleko od sebe a tím pádem se dostávali domácí hráči poměrně lehce do nebezpečných šancí. To se ve druhé půli zlepšilo, ale na obrat jsme tentokrát neměli“

 

Sestava:  Orlich L. – Mohyla J. (74‘ Štěpánek L.), Souček P., Strnad F., Ševčík J. – Kopta F., Rublič A., Kočí J. – Bělohoubek P., Polák L. (63‘ Konečný P.), Ševčík O. (63‘ Schiffler M.)

 

Góly: 37‘ Bělohoubek P.

Asistence: Kopta F.

ŽK:  25‘ Rublič A.

Rozhodčí: Sandev V. – Hlavnička M., Hudera R.

 

Foto z utkání

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem