Zimní liga: Čechie Dubeč – TJ Kunice

Ilustrativní fotoČechie Dubeč – TJ Kunice 2:3 (1:0)

Mladší dorostenci zahájili zimní přípravu v pondělí 6.ledna. Vzhledem k organizačním změnám v našem klubu jsme přípravu zahájili společně s hráči ročníku 1999 a tak účast na trénincích se pohybuje okolo 20 lidí. Výrazně jinak tomu nebylo ani na prvním přípravném utkání, kam jsme přijeli s 19 hráči.

Na rozdíl od nás měl zcela opačné starosti náš soupeř, který dal dohromady pouze 10 fotbalistů a tak jsme se domluvili, že tři naši hráči nastoupí v dresu soupeře (jednalo se o Honzu Urbana, Luboše Poláka a Marka Schifflera, kteří shodou okolností všichni patří do základní jedenáctky našeho týmu).

V prvním poločase jsme nastoupili  převážně s hráči mladšího dorostu, kde jsme věřili, že bychom si měli být schopni vytvořit herní převahu, ale naše hra nebyla ideální a tak bylo k vidění spíše vyrovnané utkání s řadou nepřesností a zbytečných ztrát. Ani jeden tým si nevytvořil žádnou vyloženou šanci, až v samotném závěru se pěkně trefil Marek Schiffler a technickou střelou zajistil soupeři vedení 1:0.

Do druhého poločasu nastoupili všichni hráči ročníku 99 a obraz hry se trošku změnil. Domácí tým se častěji dostával do zakončení a ve 45.min se centrovaný míč Luboše Poláka ocitl v naší síti a soupeř tak vedl 2:0. V závěrečných 20-ti minutách jsme provedli ještě jedno hromadné střídání a nadechli se k výsledkovému obratu. V 64.min snížil po tvrdé střele na přední tyč Tonda Rublič 2:1, o čtyři minuty později se gólově prosadil i Petr Bělohoubek 2:2 a v samotném závěru byl ve vápně faulován Honza Mohyla a Petr Bělohoubek proměnil pokutový kop a uzavřel na konečných 2:3 v náš prospěch.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „bylo to první utkání na začátku zimní přípravy a na našem výkonu byla hodně vidět ta dlouhá pauza bez fotbalu. Určitě máme co zlepšovat, a to jak v oblasti fyzické připravenosti, tak po taktické stránce a v neposlední řadě i v práci s míčem. Přesto můžeme být spokojení alespoň s výsledkovým obratem, který se nám povedl v poslední čtvrthodině utkání.

 

Sestava:  Orlich L. – Mohyla J., Souček P., Strnad F., Štěpánek L. – Bělohoubek P., Rublič A., Ševčík J. – Konečný P., Procházka D., Ševčík O.

Střídali: Atexinger P., Pivoňka D., Frinta P., Kutman O.,

(Šticha J. – nehrál ze zdravotních důvodů)

Za soupeři odehráli celé utkání:  Urban J., Polák L., Schiffler M.

 

Góly: 39‘Schiffler M., 45’Polák L. – 64’Rublič A., 68‘ a 79‘ Bělohoubek P.

Asistence: Bělohoubek P., Souček P.

ŽK/ČK:  --

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem