Zimní liga: TJ Kunice – Sokol Dolní Počernice

foto ze zápasu TJ Kunice – Sokol Dolní PočerniceTJ Kunice – Sokol Dolní Počernice 1:2 (1:0)

Na rozdíl od prvního utkání, které jsme sehráli minulý týden s Čechií Dubeč, kdy jsme měli k dispozici celkem 19 hráčů, tak tentokrát jsme byli rádi, že se nám vůbec podařilo postavit základní jedenáctku. Chybělo nám nejméně 8 hráčů, z nichž všichni zpravidla nastupují v základní sestavě. Se značně obměněným kádrem jsme ale odehráli poměrně povedené utkání, ve kterém jsme byli po většinu zápasu mírně lepším týmem.

Narozdíl od soupeře jsme se častěji dostávali do nebezpečného zakončení, ale gólově jsme se dokázali prosadit pouze jednou. Ve 22.min vystřelil Dan Procházka, brankář jeho střelu jen vyrazil a Luboš Polák dopravil míč do odkryté branky 1:0.

Ve druhém poločase jsme nedokázali udržet tempo z první půle a soupeř hru postupně vyrovnal. V 54. a v 63.min navíc využil našeho zaváhání v obraně a dvěma góly otočil výsledek utkání na 1:2. Obdržené branky nás sice probudily a opět jsme si dokázali vytvořit několik vyložených šancí, ovšem urostlého brankáře Počernic jsme překonat nedokázali. Ten svůj tým v závěru utkání několikrát výrazně podržel, když vychytal naše útočníky. V 67.min jsme navíc neproměnili penaltu a tak tři body za vítězství bral náš soupeř.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „je pravda že jsme prohráli s týmem z nižší soutěže, ale zklamání rozhodně necítím. V prvním utkání jsme sice vyhráli, ale herní projev nebyl dobrý. Naopak dnes mohu být s výkonem svých hráčů spokojen. Těší mě, že oproti prvnímu utkání se výrazně zlepšili všichni hráči z kategorie U15, ale pochvalu zaslouží i další. Pokud by se nám dařilo proměňovat šance, mohli jsme se radovat i z výsledku“  

 

 

Sestava:  Orlich L. – Štěpánek L., Mohyla J., Atexinger J., Frinta P. – Šticha J., Urban J., Kutman O. – Konečný P., Procházka D., Polák L.

Střídali: Hromádko L.

 

Góly:  Polák L.

Asistence: Procházka D.

ŽK/ČK:  --

 

Foto ze zápasu

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem