Zimní liga: FSC Libuš – TJ Kunice

foto ze zápasu FSC Libuš – TJ KuniceFSC Libuš – TJ Kunice 0:1 (0:0)

Ve čtvrtém utkání zimní přípravy jsme změřili síly s účastníkem Pražského přeboru s týmem FSC Libuš. Hrálo se již od 8:30 hod a teploty poprvé v letošní zimě spadly výrazněji pod bod mrazu.

Od úvodních minut to bylo vyrovnané utkání s minimem šancí na obou stranách.  První větší příležitost měl náš soupeř, ale z dobré pozice přestřelil.

Naopak v závěru poločasu jsme mohli skórovat my, ale Luboš Polák s Danem Procházkou nevyřešili vzniklou situaci správně a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Ani druhý poločas nepřinesl žádnou výraznou změnu, kdy oba týmy si vytvořily po dvou velmi dobrých příležitostech s tím rozdílem, že nám se tu jednu podařilo proměnit. Ve 43 min si na centrovaný míč od Máry Schifflera naskočil Luboš Polák a hlavou vstřelil jediný gól utkání 0:1. V samotném závěru mohli domácí po samostatném úniku vyrovnat, ale náš brankář předvedl parádní zákrok a míč za svá záda nepustil.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „i když to ve srovnání s minulým týdnem nebylo z naší strany tak vydařené utkání, tak přesto jsem byl s přístupem hráčů spokojen. Kvalitu hry částečně ovlivnil i těžký terén, kdy někteří hráči měli vůbec problém se po zasněženém hřišti bezpečně pohybovat a s tím souvisel i první dotek, kdy se oba týmy dopouštěly poměrně značného množství chyb, ale kluci nahradili technické nedostatky bojovností a utkání zvládli celkem dobře.

 

 

Sestava:  Orlich L. – Schiffler M., Mohyla J., Atexinger J., Frinta P. – Rublič A., Urban J., Šticha J. – Konečný P., Procházka D., Polák D.

Střídali: Kutman O., Hromádko L.

 

Góly:  43‘ Polák L.

Asistence: Schiffler M.

ŽK/ČK:  --

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem