KP MD 16.kolo: Polaban Nymburk – TJ Kunice

foto ze zápasu Polaban Nymburk – TJ KunicePolaban Nymburk – TJ Kunice 2:1 (0:1)

Kalendářní jaro sice začíná až za 14 dní, ale počasí na první mistrovskému utkání bylo doslova jarní. Přestože jsme o vítězství přišli až v samotném závěru, kdy soupeř otočil výsledek utkání během dvou posledních minut, tak přesto můžeme být s předvedenou hrou poměrně spokojeni. Především v prvním poločase jsme hráli velmi dobře a kluci plnili zadané úkoly na výbornou.

V 9.min se po drobném zaváhání domácího gólmana dostal do první velké šance Petr Bělohoubek, ale brankář Pláček  svou chybu okamžitě napravil a skvělým zákrokem vytěsnil míč na roh. Ve 13.měli domácí velké štěstí, když Luboš Polák sice překonal domácího gólmana, ale míč se odrazil od břevna těsně před brankovou čáru. O chvíli později mířil ten samý hráč opět do břevna nymburské branky. Ve 24.min už to vyšlo, Honza Ševčík z hranice velkého vápna otevírá skóre 0:1. K navýšení skóre měl blízko Petr Bělohoubek, ale i jeho střela se ve 29.min otřela pouze o tyč. A nebylo nám přáno ani ve 39.min, když se domácí gólman blýskl dalším parádním zákrokem a druhý gól za svá záda nepustil.

Ve druhém poločase se hra vyrovnala a ubylo i gólových šancí.  Postupně jsme vystřídali všechny čtyři náhradníky a svou šanci dostali i tři hráči z kategorie U15.  Bohužel 2 minuty před koncem se domácím podařilo vyrovnat na 1:1 a těsně před koncem dokonce otočili výsledek utkání ve svůj prospěch a upravili na konečných 2:1.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „sice jsme přišli o vítězství až v samotném závěru, ale přesto zklamaní nejsme. Kluci odehráli dobré utkání, a především v prvním poločase se nám dařilo realizovat věci, které se učíme v tréninku. Vytvořili jsme si několik vyložených gólových šancí, ale chybělo nám i trošku štěstí. Z hlediska výchovy hráčů to bylo přínosné utkání.“  

 

 

Sestava:  Orlich L. – Schiffler M. (51‘ Strnad F.), Mohyla J., Hosnedl J., Štepánek L. (65‘ Atexinger J.) – Rublič A., Urban J., Ševčík J. – Bělohoubek P., Polák L. (73‘ Kožner M.), Ševčík O. (71‘ Šticha J.)

 

Góly:  Ševčík J.

Asistence: --

ŽK/ČK:  --

Rozhodčí: Němeček J. – Kubečka P., Nehasil K.

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem