KP MD 17.kolo: TJ Kunice – Tatran Rako Rakovník

foto ze zápasu TJ Kunice - Tatran Rako RakovníkTJ Kunice – Tatran Rako Rakovník 2:1 (2:1)

ještě předešlý den atakovaly teploty téměř 20°C a po celý den svítilo sluníčko, ale v den zápasu bylo vše jinak. Zima, studený vítr, déšť a v kombinaci s rozbahněným hřištěm to nebyly zrovna ideální podmínky pro fotbal.  Přesto jsme zejména v prvním poločase odehráli velmi dobré utkání, kde jsme soupeře jednoznačně přehrávali a vytvořili si celou řadu vyložených brankových příležitostí, tak bohužel ve finální fázi jsme si počínali možná trochu lehkovážně a proto velká část těchto šancí nebyla využita.

Gólově jsme se dokázali prosadit pouze ve 12.min, kdy Ondra Ševčík přihrál na Luboše Poláka, a ten otevřel gólový účet 1:0.  A ve 25.min, kdy se po přihrávce Pera Bělohoubka dostal do gólové šance opět Luboš Polák, jeho střelu sice obránci zablokovali, ale odražený míč uklidil do odkryté brány Ondra Ševčík 2:0.  Nejen že jsme už žádný gól nepřidali, tak bohužel v samotném závěru prvního poločasu hosté po rohovém kopu snížili na 2:1

Druhá půle již zdaleka nebyla tak jednoznačná, ba naopak. Hosté hru vyrovnali a i když neměli žádnou extra vyloženou šanci, tak utkání bylo otevřené do poslední minuty. Naštěstí jsme vítězství uhájili a připsali si první jarní body.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „stejně jako v zápase s Nymburkem jsme i tentokrát odehráli velmi dobrý první poločas. Přestože byl terén velice těžký, tak se nám dařilo kombinačně přehrávat soupeře ve středu hřiště a dokázali jsme zásobovat naše útočníky kvalitními přihrávkami, z čehož následně pramenilo i velké množství gólových šancí. Na rozdíl od prvního zápasu, kde nám ve finální fázi chybělo více štěstí, neboť hráči dané situace řešili většinou správně, tak tentokrát to bylo o kvalitě provedení. Nemohu být spokojen s tím, jak jsme tyto situace řešili, vždyť opravdu těch vyložených šancí jsme měli nejméně na 5 až 6 gólů. Naproti tomu, jsme v závěru první půle inkasovali a ze zcela jednoznačného zápasu to bylo otevřené utkání až do poslední minuty“.

 

 

Sestava:  Orlich L. – Schiffler M. (65‘ Frinta P.), Mohyla J., Strnad F., Štěpánek L. – Rublič L., Urban J., Ševčík J. – Bělohoubek P., Polák L., Ševčík O.

 

Góly:    12‘ Polák L., 25‘ Ševčík O.

Asistence:  Ševčík O., Bělohoubek P.;

ŽK/ČK:  --

Rozhodčí: Hamřík J. – Soběslav J., Chrudimský J.

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem