KP MD 19.kolo: TJ Kunice – Sparta Kutná Hora

foto ze zápasu TJ Kunice – Sparta Kutná HoraTJ Kunice – Sparta Kutná Hora 2:2 (0:1)

V 19.kole jsme v domácím prostředí hostili soupeře z Kutné Hory. Utkání se hrálo za velmi příjemného teplého počasí na hlavním hřišti v Kunicích. Bohužel námi předvedená hra moc ke koukání nebyla a i když jsme si vytvořili více brankových příležitostí než náš soupeř, tak spokojeni rozhodně být nemůžeme. Utkání skončilo remízou 2:2, když navíc vyrovnávací gól jsme vstřelili až v poslední minutě zápasu.

V úvodních dvaceti minutách si ani jeden tým nedokázal vytvořit žádnou nebezpečnou příležitost ke skórování. Až ve 23.min se do první gólové šance dostal Honza Ševčík, ale v dobré příležitosti mířil vedle. O minutu později jsme špatně vyřešili situaci 3:2 a výsledkem byla málo nebezpečná střela z dálky. Ve 25.min měl „tutovku“ Luboš Polák, ale ani jeho zakončení si žádné slova chvály nezasloužilo. A když neproměnil svou šanci ani Ondra Ševčík, tak přišlo to, co logicky přijít muselo. Ve 38.min jsme chybovali v defenzívě, hosté se dostali do přečíslení tři na jednoho a z ojedinělé šance vstřelili první gól 0:1. V samotném závěru ještě zahrál soupeř rukou (po shlédnutí videa to bylo v pokutovém území) a Honza Mohyla zahrával z hranice šestnáctky VPK. Jeho povedenou střelu skvělým zákrokem vytěsnil hostující gólman na roh.

Do druhého poločasu jsme provedli jediné dvě možné změny v sestavě – Petra Konečného a Marka Schifflera nahradili Petr Bělohoubek a Tomáš Richtr.  Hned po minutě hry měl velikou šanci Petr Bělohoubek, ale zakončení z jedné nezvládl a míč poslal vysoko nad. O 5 minut později měl velkou příležitost Ondra Ševčík, ale jeho oblouček přes vyběhnutého gólmana se odrazil od břevna kousek před brankovou čáru. V 52.min viděl pomezní rozhodčí náš nedovolený zákrok v pokutovém území a na jeho podnět odpískal hlavní arbitr penaltu. Tu hosté proměnili a ujali se vedení 0:2. V 62.min vstřelil kontaktní gól Petr Bělohoubek, když mu gólovou přihrávku nachystal Ondra Ševčík 1:2. V 79.min se na pravé straně uvolnil Bělohoubek, před brankou našel volného Poláka, který zblízka zakončoval. Jeho střelu zastavil brankář hostí až za brankovou čárou což znamenalo vyrovnání na konečných 2:2. Nic na tom nezměnily ani protesty hostujícího týmu, kterým se verdikt hlavního rozhodčího vůbec nelíbil.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „mrzí mě, jakou jsme se prezentovali hrou před domácími fanoušky. Na rozdíl od všech předešlých utkání, kde jsme měli vždy dobrý alespoň první poločas, tak tentokrát jsme hráli špatně od samého začátku. Chyběl nám pohyb, nezvykle hodně jsme ztráceli míče po našich individuálních technických chybách a naše zakládání útoků od obrany bylo zcela v rozporu s tím, co chceme hrát. Přesto jsme si vytvořili několik vyložených šancí, ovšem chybí nám větší kvalita v zakončení.“

 

 

Sestava: Orlich L. – Schiffler M. (Richtr T.), Mohyla J., Strnad F., Frinta P. – Štěpánek L., Rublič A., Ševčík J. – Konečný P. (40‘ Bělohoubek P.), Polák L., Ševčík O.

 

Góly: Bělohoubek P., Polák L.

Asistence: Ševčík O., Bělohoubek P.

ŽK: Polák L.

ČK: --

Rozhodčí: Hamřík J. – Boček M., Kotrbáček P.;

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem