KP MD 18.kolo: FK Brandýs-Boleslav – TJ Kunice

Ilustrativní fotoFK Brandýs-Boleslav – TJ Kunice 0:2 (0:2)

V 18.kole jsme k mistrovskému utkání jeli do Brandýsa nad Labem, kde se za hustého deště hrálo na přírodní trávě. Do 1.poločasu jsme vstoupili aktivněji a hned v 1. minutě jsme zahrávali rohový kop, ze kterého jsme bohužel nic nevytěžili, ale snaha u našich hráčů setrvávala. Po střele Jana Ševčíka ve 12. min., která šla mimo bránu naše aktivita polevila.

Ve 14. min. zahrával soupeř rohový kop, který byl po centrovaném balonu zakončen střelou nad naši branku. Soupeři byli stále aktivnější, v 17. min. zahrávali VPK, a hned poté v 18. min. rohový kop, ani jedna z těchto šancí neskončila v naší bráně. Ve 20. min. po přihrávce před soupeřovu branku se nejlépe zorientoval Luboš Polák a přehodil brankáře, tím poslal naše mužstvo do vedení. Ve 26. min. po přihrávce Urbana netrefil branku Polák. Převaha našeho mužstva i nadále pokračovala. Hosnedl zahrává ve 27. min. VPK, který brankář vyráží, ovšem k dorážce se nikdo našich hráčů nedostal. Na 2 : 0 ve 31. min zvyšuje Hosnedl, brankaři nedá nejmenší šanci a z VPK se trefuje pod břevno. Za tohoto stavu končí první poločas.

Do druhého poločasu jsme nastoupili bez Ondřeje Ševčíka, kterého nahradil Petr Konečný. I ve druhé půli mělo naše mužstvo více ze hry, kdy v 58. min. po přihrávce Konečného střílí Marek Schiffler, jehož střelu brankář likviduje. Ve stejné minutě je po zranění Schiffler střídán a nahrazuje ho Tomáš Richter. Od 60. min. soupeř zvyšuje svoji aktivitu. Po několika rohových kopech a nepříjemných situacích před naší brankou jsme toto vedení udrželi a zaslouženě jsme si za výhru 2:0 odvezli tři body.

 

Sestava: Orlich L. – Strnad F., Hosnedl J., Mohyla J., Štěpánek L. – Urban J., Ševčík J., Rublič A. – Ševčík O. ( 46´Konečný P.), Polák L., Schiffler M.( 58´Richtr)

 

 

Branky: 20´ Polák L., 31´ Hosnedl L.

Asistence: --

ŽK/ČK:  --

trenér: Jiroušek R.

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem