KP MD 20.kolo: Mnichovohradišťský SK – TJ Kunice

foto ze zápasu Mnichovohradišťský SK – TJ Kunice Mnichovohradišťský SK – TJ Kunice  1:0 (0:0)

Krajský přebor dorostenecké soutěže pokračoval 20.kolem, kdy naše mužstvo jelo k utkání do Mnichova Hradiště. Utkání se hrálo na přírodní trávě za krásného jarního počasí. Hned ve 4.minutě Hosnedl posílá přihrávku na O. Ševčíka a jeho střelu zachránil až obránce na brankové čáře. Ve vyrovnaném utkání se vedení ujímá domácí mužstvo ve 21.minutě.

O dvě minuty později Hosnedl rozehrává VPK, podél zdi posílá balón na Schifflera a ten ve snaze přihrát před bránu vybojoval rohový kop.

I nadále má ze hry více naše mužstvo. Ve 27.minutě střelu Poláka domácí brankář chytá. Individuální akci Hosnedla ve 31.minutě vyráží brankář na roh. Po faulu na Poláka ve 39.minutě se k VPK staví kapitán Mohyla, ale ani jeho střela nenašla prostor mezi tyčemi.

Do 2.poločasu naše mužstvo nastoupilo beze změny, ale hned o 5.minuty později pro menší zranění je střídán Rublič a do hry nastupuje  Frinta. Po Schifflerově rohovém kopu ve 48. minutě hlavičkuje Strnad, ale ani jeho pokus neskončil za brankovou čarou. Následující dorážka Konečného z metrové vzdálenosti do prázdné brány končí v rukách ležícího brankáře. I nadále naše střelecká nemohoucnost pokračovala a byl to opět Konečný, který v 62. minutě netrefil prázdnou bránu. Domácí zahrozili o minutu později kdy střelu vyráží brankář Orlich a dorážka letí nad naší branku. V 77.minutě Hosnedl nastřeluje tyč soupeřovy brány. Za stavu 1:0 rozhodčí ukončuje utkání.

 

Hodnocení R.Jirouška, asistent trenéra: „Náš tým sehrál velice kvalitní utkání z řadou možností vstřelit branku, bohužel naše střelecká nemohoucnost nám to nedovolila. Následující tréninkové jednotky se budeme muset více zaměřit na střeleckou činnost.“

 

Sestava: Orlich L. – Štěpánek L., Strnad F., Mohyla J., Schiffler M. – Hosnedl J., Ševčík J, Rublič A. (45´ Frinta P.), Ševčík O, Polák L., Konečný P.

 

Góly: --

Asistence: --

ŽK/ČK: --

Rozhodčí:

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem