KP MD 21.kolo: TJ Kunice - SK Slavia Velký Borek

foto ze zápasu TJ Kunice - SK Slavia Velký BorekTJ Kunice - SK Slavia Velký Borek 7:0 (2:0)

Ve 21.kole jsme hostili Velký Borek. Soupeř se v jarní části potýká s nedostatkem hráčů a nejinak tomu bylo i v dnešním utkání. Hosté přijeli v takovém počtu, že by jim na přepravu obou týmů stačil nějaký střední minibus. Většina hráčů, která nastoupila za mladší dorost již měla v nohách celé utkání za U19 a tak se utkání stalo jednoznačnou záležitostí ve prospěch našeho týmu. Nejlepším hráčem soupeře byl  jednoznačně brankář, který přestože dostal sedm branek, tak v mnoha dalších případech gólu zabránil.

Gólový účet otevřel hned ve 2.min Ondra Ševčík, když z blízka dorážel do prázdné brány přihrávku od Petra Konečného 1:0. Druhý gól přidal v 8.min Luboš Polák, ale jak se následně ukázalo, tak to bylo do poločasové přestávky vše.

Ve druhé půli se naše převaha ještě zvýraznila a postupně jsme přidali dalších pět gólů. V 51.min se podruhé v zápase trefil Ondra Ševčík 3:0,  o deset minut později se mezi gólové střelce zapsal i bratr Honza Ševčík 4:0, ještě v téže minutě přidal Schiffler pátý gól a v závěru utkání zkompletoval svůj hattrick Luboš Polák a skóre se tak zastavilo na stavu 7:0.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „utkání bylo značně ovlivněné malým počtem hráčů soupeře, kteří většinou nastoupili do obou utkání. V zápase mladšího dorostu jim tak chyběly síly a bylo jen otázkou, kolikrát se nám podaří překonat hostujícího brankáře. Ten patřil jednoznačně k nejlepším hráčům na hřišti, byť sedmkrát.lovil míč ze své sítě.“

 

 

Sestava: Orlich L. – Schiffler M., Mohyla J., Strnad F., Štěpánek L. (41‘ Richtr T.) – Rublič A., Hosnedl J., Ševčík J. – Konečný P., Polák L., Ševčík O.

 

Góly: 3x Polák L., 2x Ševčík O., Schiffler M., Ševčík J.;

Asistence: 2x Ševčík O., Konečný P., Ševčík J.;

ŽK/ČK: --

Rozhodčí: Prosr T. – Soběslav J., Podaný M.

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem