KP MD 24.kolo: FK Čáslav – TJ Kunice

foto ze zápasu FK Čáslav – TJ KuniceFK Čáslav – TJ Kunice 5:3 (2:2)

Série těžkých zápasů, pokračovala 24.kolem, kdy po zápasech s SK Rakovník a FC Graffin Vlašim nás nyní hostila druhá Čáslav a za týden lídr tabulky SK Benešov. Utkání se po vydatných deštích hrálo na novém hřišti s umělým povrchem a po vyrovnaném průběhu, ve kterém ale byli domácí produktivnější, se nakonec z vítězství radoval domácí tým, který pět minut před koncem pojistil své vedení a upravil na konečných 5:3.

První gól padl už v 5.min a domácí se po našem zaváhání v obraně ujali vedení 1:0. O tři minuty později mohlo být vyrovnáno, ale Bělohoubkova střela prolétla jen těsně kolem pravé šibenice. Ve 14.min skončilo utkání pro Honzu Urbana, který byl zezadu faulován a musel střídat. Další šance jsme měli v 18., 22. a 23.min, ale ve všech případech kraloval domácí brankář, který míč vždy vytěsnil na roh. Ve 25.mim jsme se po sérii našich šancí dočkali vyrovnání, když Hosnedl propálil vše co mu stálo v cestě 1:1. Domácí toho v prvním poločase do předu moc nepředvedli, ale když se dostali k zakončení, byla z toho gólová šance. Ve 30.min se z dálky parádně trefil domácí hráč a vrátil svému týmu vedení 2:1. My jsme na vyrovnání opět potřebovali tři tutovky, nejprve hlavičkoval Tomáš Richtr těsně vedle, potom Bělohoubek přehazoval vyběhnutého gólmana, ale trefil břevno a v bráně neskončila ani dorážka Ondry Ševčíka do odkryté branky. Naštěstí se nám po rohovém kopu povedlo v samotném závěru druhé půle vyrovnat na 2:2.

Druhý poločas už tak jednoznačný nebyl, soupeř zlepšil svou hru a ve hře dopředu byl daleko nebezpečnější. V 55. a 59.min navíc dvěma góly odskočil do dvoubrankového vedení na 4:2. V závěrečných 20 minutách se na hřiště dostal i Petr Konečný a byl u několika podstatných situací. Nejprve chyboval domácí stoper a před Petrem se otevřela možnost samostatného úniku na domácí branku, ale čáslavský obránce ještě stihl poslat Petra k zemi. Ovšem k našemu překvapení jsme nedostali ani možnost zahrávat standardní situaci. O červené kartě pro domácího stopera tak nebylo možné ani uvažovat. O chvíli později si Petr naběhl na centrovaný míč a hlavou snížil na rozdíl jedné branky. Pomezní rozhodčí však zdvihnutým praporkem naši radost brzy utnul. Přesto jsme se kontaktního gólu dočkali, v 70.min poslal Rublič do šance Petra Bělohoubka, který ale přihrál ještě lépe postavenému Richtrovi a bylo to 4:3. Naše naděje na dobrý výsledek zhatila 75.min, kdy domácí po standardní situaci upravili na konečných 5:3

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „sice jsme prohráli, ale z naší hry být zklamaní nemusíme. Utkání bylo hodně vyrovnané, v první půli jsme si vytvářeli více brankových příležitostí a byli jsme nebezpečnější než náš soupeř. Ten byl naopak produktivnější, neboť obě své větší šance proměnil. Druhý poločas měli možná více navrch domácí, ale přesto jsme si i my dokázali vytvořit několik velmi dobrých příležitostí, které jsme ale neproměnili.“

 

Sestava:  Šach M. – Souček P., Mohyla J., Strnad F., Polák L. – Rublič A., Hosnedl J., Urban J. (14‘ Schiffler M.) – Bělohoubek P., Richtr T., Ševčík O. (61‘ Konečný P.)

 

Góly: 2x Hosnedl J., Richtr T.

Asistence:  Richtr T., Schiffler M., Bělohoubek P.

ŽK/ČK: --

Rozhodčí: Pospíšil M. – Kučera J., Herda E.

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem