KP SŽ 19.kolo: TJ Kunice – FK Říčany

TJ Kunice – FK Říčany  4:2 (2:2)

Ve středu jsme na hlavním kunickém hřišti odehráli odložené utkání s týmem Říčan. Od počátečního hvizdu jsme na soupeře vyvinuli tlak a po dvou volných přímých kopech jsme se v 3. a v 6.minutě utkání ujali vedení 2:0. Hra se nám nedařila a soupeř se zbytečně dostával do šancí. V 11.minutě využil šanci v podobě rohového kopu a hostující hráč hlavou uklidil míč do naší brány 2:1.

O 5 minut později Říčany opět zahrávaly rohový kop a ani tentokrát jsme nedokázali včas odkopnout balon a bylo vyrovnáno 2:2.

Ani druhý poločas nepřinesl líbivý fotbal. Naši borci se ale přesto nevzdávali, v 49.minutě Zoubek rozehrál rohový kop, v závaru před bránou se míč svezl Markovi Schifflerovi po zádech, Mára nezaváhal a svými půlkami nacpal míč za záda říčanského gólmana 3:2. Soupeř měl také několik slibných šancí, ale jeho střelci mířili často mimo naší bránu. Konečný účet  uzavřel Kuba Hosnedl, který své sólo přes půl hřiště úspěšně proměnil na 4:2.

 

Sestava: Urban P. – Štrajt M., Atexinger J., Strnad F., Rublič A. – Konečný P.(35´Bučková B.), Štěpánek L.(35´Frinta P.), Hosnedl J., Schiffler M. – Kožner M., Zoubek F.

 

Góly: 3´, 68´ Hosnedl J., 6´ Kožner M., 49´ Schiffler M.

Asistence. 2 x Zoubek F., Strnad F.

ŽK: --

Rozhodčí: Chrudimský J.

 

foto ze zápasu

 

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem