ČL U15 - 16.kolo: FC MAS Táborsko – TJ Kunice

foto ze zápasu MAS Táborsko - TJ KuniceFC MAS Táborsko – TJ Kunice  4:1  (2:1)

Ve druhém jarním kole jsme se utkali s týmem FC MAS Táborsko. Stejně jako v úvodním zápase s Vlašimí, i tentokrát jsme mohli počítat s téměř kompletním kádrem, který je sice v tuto chvíli ještě velice úzký, ale situace by se mohla v nejbližších dnech částečně zlepšit.  Každopádně i druhé naše vystoupení lze hodnotit především pozitivně a i když jsme body nezískali, tak se za předvedenou hru rozhodně stydět nemusíme.

V prvním poločase působili domácí fotbalovějším dojmem, přesto náš tým se častěji dostával do zakončení. První šanci měl hned ve 3.min Jarda Šticha, který nebezpečně vystřelil z hranice šestnáctky, ale míč jen těsně minul zadní tyč. Ve 13.min se rodila další šance, Matěj Plášil uvolnil Procházku, ale ten domácího gólmana nepřekonal. Neujala se ani následná příležitost Plášila, kterého ještě před zakončením zastavil domácí obránce. Další příležitosti jsme měli ve 14.min, kdy po závaru před táborskou brankou jsme nedokázali dopravit míč do soupeřovy branky. O čtyři minuty později se z pravé strany řídil na domácího gólmana Kožner, ale jeho střela příliš nebezpečná nebyla. Ve 21.min poprvé zahrozil i náš soupeř a hned z toho bylo vedení 1:0. Bohužel po centru z pravé strany zůstali na zadní tyči dva zcela volní hráči, pro které už nebyl problém skórovat. O dvě minuty později donutil Procházka k chybě domácího stopera a své sólo zakončil kličkou gólmanovi a do prázdné branky vyrovnal na 1:1. Třetí gól v rychlém sledu padl ve 25.min, kdy domácí využili rychlý protiútok a po sérii našich taktických chyb upravil poločasový výsledek na 2:1.

Ve druhém poločase se naopak častěji dostávali do šancí domácí hráči, kteří využívali našich okének v defenzívě. Po několika neproměněných šancí se ve 48.min prosadil domácí hráč a nechytatelnou střelou pod břevno zvýšil na 3:1. Na konečných 4:1 upravil soupeř 10 minut před koncem po rohovém kopu. Velikou šanci měl v poslední minutě náš Procházka, který ale své sólo z pravé strany zakončil těsně vedle.

 

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „pro mě má největší hodnotu to, že hráči nastupují do utkání s tím, že se poperou o co nejlepší výsledek. Na hřišti bojují, snaží se a doposud předvádí výkony, které se asi blíží jejich osobnímu maximu. Je pravda, že vítězství domácího týmu je zcela zasloužené, přesto nás může mrzet několik neproměněných šancí a také fakt, že minimálně tři ze čtyř obdržených gólů padly po našich hrubých taktických chybách. I tak si ale všichni hráči zaslouží pochvalu za předvedený výkon“

 

Sestava:  Franta M. – Novák M., Pivoňka D., Atexinger J., Frinta P. – Horálek D., Šticha J., Labač R. – Plášil M., Procházka D., Kožner M.

 

Góly:  23‘ Procházka D.

Asistence: --

ŽK/ČK:  --

Rozhodčí: Rejžek P. – Kotlík P., Weidenthalerová H.

 

Foto ze zápasu

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem