ČL U15 - 17.kolo: TJ Kunice – FC Viktoria Plzeň

foto z utkání TJ Kunice – FC Viktoria PlzeňTJ Kunice – FC Viktoria Plzeň  1:13 (1:7)

Ve třetím jarním kole jsme změřili své síly s jedním z nejlepších týmů České  republiky v kategorii U15 s týmem Viktorie Plzeň. Není pochyb o tom, že hosté byli ve všech herních činnostech lepší a zaslouženě vyhráli vysoko 1:13. V prvním poločase se hosté prosazovali především z křídelních prostorů, kde vyhrávali souboje jeden na jednoho a následné centry častokrát končily v naší síti.

Úvodní čtyři góly padaly s naprostou pravidelností po pěti minutách a tak hosté na konci 19.min zvyšovali na 0:4. Gólově bohatá byla 20.min, kdy hosté přidali pátý gól, ale i nám se povedlo skórovat. Na pravé straně obstál ve sprintérském souboji s plzeňským obráncem Michal Kožner a následný centr hlavou proměnil Dan Procházka 1:5.  V závěrečné čtvrthodině se hosté prosadili ještě dvakrát a do kabin se tak odcházelo za stavu 1:7.

Ve druhém poločase jsme se chtěli více zaměřit na zesílené obsazování krajních hráčů a to především našimi záložníky, což se nám sice částečně dařilo, ale bohužel jsme do druhé půle vstoupili poněkud nekoncentrovaně a během úvodních 5 minut jsme třikrát inkasovali a hosté tak ve 41.min vedli 1:10.  Přestože jsme ještě brzy dostali další  dva góly, tak hráči zápas nevypustili a naopak v závěrečných 20 minutách jsme bránili asi nejlíp z celého zápasu. Hosté se trefili už jen jednou a to dvě minuty před koncem po nádherné kombinační akci na jeden dotek a završili tak gólový účet na konečných 1:13.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „v prvním poločase jsme dostali několik gólů poté, co se soupeř prosazoval v křídelním prostoru a stopeři ve snaze zdvojit krajního obránce opouštěli ten nebezpečný prostor před naší brankou a hrotový útočníci Viktorky tak měli snadnou práci. O poločase jsme si tyto chyby vyříkali a zlepšení bylo vidět. Škoda těch prvních 5 minut druhé půle, kdy někteří ještě zůstali myšlenkami v kabině a soupeř toho využil a třikrát lacino skóroval. Hráče bych chtěl pochválit především za posledních 20 min, kdy i za nepříznivého stavu 1:12 bránili, jako by na ukazateli skóre svítil nerozhodný výsledek. Jediné co mě může mrzet je výkon našich klíčových hráčů, kteří si mimo utkání žákovské ligy plní ještě povinnosti ve svém mateřském klubu a v našem zápase již nemají dostatek sil na to, aby podali svůj optimální výkon. Věřím, že v naší hře jsou ještě rezervy ke zlepšení“

 

 

Sestava: Franta M. – Novák M., Pivoňka D., Atexinger J., Frinta P. (20‘ Plášil M.) – Šticha J. (45‘ Trojánek R.), Šerák M., Horálek D. – Hosnedl O., Procházka D., Kožner M. (55‘ Labač R.)

 

Góly: Procházka D.

Asistence: Kožner M.

ŽK/ČK:  --

Rozhodčí:  Berka O. – Chrudimský J., Šťastný J.

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem